TRATAMENT VERGETURI CLUJ

"Strălucire și armonie: Redefinește-te cu un tratament vergeturi în Cluj la Soma Art!"

La Soma Art în Cluj, te așteaptă un tratament pentru vergeturi, creat special pentru tine. Înțelegem cât de unică ești și din această cauză, îți oferim un tratament personalizat, care să te ajute să te simți minunat în propria piele. Folosim tehnici moderne care reduc vergeturile, lăsându-ți pielea mai netedă și mai strălucitoare. Echipa noastră e aici să te asculte și să te îndrume, ca tu să te bucuri de fiecare moment petrecut cu noi. Hai la salonul nostru de infrumusetare și lasă-ne să te ajutăm să strălucești din nou!

Beneficii tratament vergeturi

Descoperă puterea transformării

Un tratament pentru vergeturi nu este doar despre reducerea vergeturilor sau despre îmbunătățirea aspectului pielii, ci și despre îngrijirea holistică a acesteia. Fiecare tratament este o oportunitate de a te conecta cu propria persoană și de a îmbrățișa schimbările, transformându-le într-un motiv de mândrie. Oferă beneficii pe termen lung atât pentru sănătatea pielii, cât și pentru starea ta de bine:

 • Îmbunățătesc aspectul pielii: Tratamentele te pot ajuta la creșterea elasticității pielii, îmbunățătesc textura, făcând-o mai netedă și mai plăcută la atingere.
 • Stimulează producția de colagen: Tratamentul vergeturilor stimulează producția de colagen, care este esențial pentru menținerea fermității pielii.
 • Îmbunătătește circulația sanguină: Îmbunățătește circulația sângelui în zonele tratate, contribuind direct la aspectul general al pielii.
 • Reduce inflamația și roșeața: Reduce inflamația și roșeața care sunt asociate cu vergeturile noi, ajutând la vindecarea și calmarea pielii.
 • Crește încrederea de sine: Te simți mai bine în pielea ta. Acest lucru crește încrederea și stima de sine.
 • Tratament vergeturi personalizat: Tratamentele sunt personalizate în funcție de tipul pielii și gradul de severitate al acestora.
 • Consiliere și suport profesional: Specialistul Soma Art îți va oferi sfaturi valoroase despre cum să îți îngrijești pielea și să previi apariția altor probleme.
De ce să alegi?

un tratament pentru vergeturi la Soma art

Alegerea unui tratament pentru vergeturi la Soma Art în Cluj vine cu numeroase avantaje care te pot ajuta să îți îmbunătățești aspectul pielii și să te simți mai încrezătoare.

Vei beneficia de îndrumarea și expertiza specialistului nostru în îngrijirea pielii. Suntem bine pregătiți și avem experiența necesară pentru a utiliza unele dintre cele mai eficiente metode de tratament ale vergeturilor și nu numai.

Folosim echipamente și tehnologii de ultimă generație cum ar fi BTL X-Wave și Exilis Elite, care sunt recunoscute pentru eficacitatea lor în tratamentul vergeturilor. Fiecare tratament este adaptat nevoilor și specificului pielii tale. Știm faptul că fiecare caz este unic, iar planurile noastre de tratament sunt create pentru a răspunde nevoilor tale.

Mulți dintre clienții noștri au observat îmbunătățiri semnificative ale aspectului pielii lor după tratamentele  efectuate în cadrul salonului nostru de infrumusetare. Îți oferim sfaturi și recomandări pentru îngrijirea pielii după tratament, ajutându-te să menții și să maximizezi rezultatele obținute.

Punem un accent deosebit pe crearea unei atmosfere relaxante și confortabile, unde te poți simți în siguranță și bine îngrijită.

Frumusețea ta este
grija noastră
Programează-ți acum ședința pentru
tratarea vergeturilor

Cum să scapi de vergeturi

Tehnologia bTL vine cu soluția!

Tehnologia BTL reprezintă o gamă de soluții și echipamente moderne utilizate în domeniul esteticii medicale

La Soma Art în Cluj, tratăm vergeturi de orice tip, fie ca discutăm de vergeturi roșii sau albe, asociate cu sarcina sau creșterea în greutate. Recomandăm un protocol de tratament format din procedurile prezentate mai jos. În completarea acestora putem recomanda drenajul limfatic cu BTL Lymphastim care este un adjuvant pentru tratamentul vergeturilor.

Tratamente corporale in Cluj cu BTL Exilis Elite

Tratament vergeturi cu BTL EXILIS ELITE

Tratamentul cu BTL Exilis Elite este unul dintre cele mai eficiente tratamente utilizat în diminuarea vergeturilor . La fel ca și în cazul X-WAVE-ului acesta este non-invaziv. Combină radiofrecvența și ultrasunetele pentru a pătrunde în straturile profunde ale pielii generând căldură care ajută la netezirea și îmbunățătirea aspectului vergeturilor.

Tratează vergeturile vizibil și îmbunățătește fermitatea și textura pielii. Efectul termic modifică structura fibrelor de colagen și favorizează procesul de vindecare și regenerare al pielii. Este potrivit pentru diverse zone ale corpului și diferite tipuri de piele.

Este recunoscut pentru siguranța și eficiența sa, fiind un tratament popular în clinicile de estetică. în ciuda efectului termic, tratamentul este confortabil datorită sistemului de răcire incorporat (nu încălzește pielea la suprafațâ), nu prezintă durere, și este descris precum o senzație de căldură relaxantă.

Tratamente corporale in Cluj cu BTL X-WAVE

Tratament vergeturi cu BTL X-WAVE

Tratamentul cu X-WAVE este o metodă modernă, populară și eficientă pentru tratarea vergeturilor. Folosește tehnologia undelor acustice. Aceste unde sunt transmise profund în țesuturile pielii stimulând diferite procese la nivel celular.

Este o metodă non-chirurgicală și non-invazivă de tratament, fără nevoie de recuperare. Tratează vergeturile de pe fese, flancuri, sani, vergeturiile de pe coapse, inclusiv cele de pe burtă. Poate fi folosit pe tot corpul. Tratamentul este confortabil și este considerat sigur, fără efecte secundare.

Favorizează producția de colagen și elastină, îmbunățătește circulația sângelui în zona tratată și stimulează procesele naturale de vindecare a corpului. Multe persoane observă o îmbunătățire a aspectului pielii după câteva ședințe, deși numărul recomandat de tratamente variază în funcție de severitatea vergeturilor și de răspunsul corpului.

X-WAVE ȘI EXILIS ELITE sunt benefice și pentru
Tratament cicatrici Cluj

TRATAMENT CICATRICI

Combinarea acestor două tehnologii de la BTL, respectiv X-WAVE și EXILIS ELITE reprezintă o abordare eficientă în tratarea cicatricilor. Împreună, aceste tratamente oferă o soluție eficientă pentru rejuvenarea pielii, abordând cicatricile din mai multe unghiuri. Prin stimularea regenerării țesuturilor, îmbunătățirea elasticității și remodelarea pielii, acest protocol dual oferă clienților rezultate vizibile și de durată pentru aspectul inestetic al cicatricilor.

Soma Art tratează

vergeturi rosii și albe

Când optezi pentru un tratament pentru vergeturi trebuie să cunoști diferența dintre vergeturile rosii și vergeturile albe care este semnificativă și reflectă stadii diferite prin care trece pielea în procesul de formare a vergeturilor. 

Vergeturile Rosii  sunt cele apărute recent, se află în faza de dezvoltare. Apariția lor roșiatică sau violacee este datorată fluxului sanguin crescut în zona respectivă, datorat ruperii fibrelor de colagen și elastină de sub piele.

Vergeturile albe sunt vergeturi mai vechi, care au trecut de faza inițială. Pierderea colorației se datorează cicatrizării și diminuării fluxului sanguin în zona respectivă.

Din punct de vedere al texturii, în cazul celor de culoare rosie, pielea poate fi ușor inflamată și sensibilă la atingere. Vergeturile albe, sunt de obicei mai plate, iar textura pielii este mai aspră în zona lor.

Din punct de vedere al tratamentului vergeturile rosii sunt mai receptive decât cele albe care necesită un timp puțin mai lung pentru recuperare.

Durată tratament vergeturi

Durata tratamentului vergeturilor variază în funcție de severitatea, zona, tipul și vechimea vergeturilor, și răspunsul individual al fiecăruia la tratament. În general, ședințele se finalează în decurs de o oră.

Pentru a obține rezultate optime, este recomandat să discuți cu terapeutul de la Soma Art și să stabiliți împreună un plan personalizat. Unele persoane pot avea nevoie de mai multe ședințe, pentru a obține rezultate semnificative. Noi putem garanta faptul că după doar 5-6 ședințe se va vedea o îmbunătățire considerabilă.

În orice caz trebuie să cunoști faptul că la Soma Art există soluție pentru orice tip de vergeturi.

„Redefinește frumusețea, învinge vergeturile!”

protection
Metoda non-invazivă și nedureroasă
rank
rezultate vizibile după prima ședinţă
case-study
testat și dovedit ștințific
 • tratament vergeturi cluj
 • cum sa scapi de vergeturi
 • vergeturi rosii
 • vergeturi albe
 • vergeturi sarcina
 • tratament cicatrici cluj
 • X-WAVE
 • EXILIS ELITE

Pret tratament vergeturi Cluj

1 ȘEDINȚĂ EXILIS ELITE
300 LEI
300 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 30 MIN.
1 ȘEDINȚĂ EXILIS ELITE
450 LEI
450 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 60 min.
6 ȘEDINȚE EXILIS ELITE
1440 LEI
1440 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 30 min. / 6 ședințe
6 ȘEDINȚE EXILIS ELITE
2160 LEI
2160 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 60 min. / 6 ȘEDINȚE
1 ședință X-WAVE
160 LEI
160 LEI
X-WAVE PROTOCOL/ ZONĂ
6 ȘEDINȚE X-WAVE
860 LEI
860 LEI
X-WAVE PROTOCOL/ ZONĂ/ 6 ȘEDINȚE
1 ȘEDINȚĂ X-WAVE + EXILIS ELITE
390 LEI
390 LEI
X-WAVE PROTOCOL + EXILIS ELITE PROTOCOL/ ZONĂ

Întrebări frecvente

Ce sunt vergeturile?

Vergeturile sunt cunoscute și sub denumirea de striații și sunt linii sau benzi vizibile pe piele care apar atunci când pielea se întinde repede, depășind capacitatea fibrelor de colagen și elastină de a se adapta la noile dimensiuni.

Vergeturile de obicei apar pe abdomen, sâni, coapse, fese și alte zone ale corpului. Inițial, pot fi roșii, roz sau violacee, datorită fluxului sanguin crescut și al inflamației minore. Pe măsură ce se vindecă, devin albe sau argintii.

Care sunt principalele cauze ale apariției vergeturilor?
 • Creșterea rapidă în greutate sau înălțime

Acest lucru se întâmplă adesea în timpul pubertății sau sarcinii. Pielea se întinde rapid și asta poate duce la  apariția de vergeturi.

Schimbări hormonale

Hormonii pot influența elasticitatea pielii. De exemplu, în timpul sarcinii, hormonii pot slăbi fibrele din piele, făcând pielea mai susceptibilă la vergeturi.

Genetica

Dacă părinții tăi au avut vergeturi, e posibil să ai și tu. Asta înseamnă că genetica joacă un rol în apariția lor.

 • Anumite boli sau condiții medicale

Bolile care afectează pielea sau producția de colagen, cum ar fi sindromul Cushing sau anumite afecțiuni genetice, pot crește riscul de vergeturi.

Utilizarea anumitor medicamente

Medicamentele care conțin corticosteroizi sau tratamentele cu steroizi pot reduce elasticitatea pielii și pot favoriza apariția vergeturilor.

Care sunt tipurile principale de vergeturi?

Vergeturi Rosii  

Acestea sunt vergeturile noi. Ele sunt de obicei roșii, roz sau violet, pentru că sunt încă proaspete. Apar când pielea se întinde brusc.

Vergeturi Albe

Cu timpul, vergeturile roșii se transformă în albe sau argintii. Acestea sunt vergeturile mai vechi și sunt mai greu de tratat decât cele roșii.

Vergeturi Violet

Acestea sunt similare cu vergeturile roșii, dar au o nuanță mai închisă, aproape violet. Apar mai ales la persoanele cu pielea mai închisă la culoare.

Vergeturi Roz

Sunt un tip de vergeturi care pot apărea mai des în timpul sarcinii. Sunt roze și se pot simți ușor ridate la atingere.

Fiecare tip de vergetură are caracteristicile sale și, deși se pot schimba în timp, toate sunt semne normale că pielea ta s-a întins. Este important să știi că, deși vergeturile nu dispar complet, ele se pot estompa și deveni mai puțin vizibile cu timpul sau cu anumite tratamente.

Apariția vergeturilor ar trebui sa mă ingrijoreze?

Nu, vergeturile în sine nu ar trebui să te îngrijoreze. Ele sunt o parte normală a a unui proces de întindere al peilii, pentru majoritatea persoaneloi nu reprezintă un semn al unei probleme de sănătate.

Vergeturile apar atunci când pielea se întinde rapid, cum ar fi în timpul creșterii rapide, sarcinii, sau când greutatea corporală crește într-un timp scurt.

Totuși, dacă observi vergeturi care apar brusc și fără un motiv clar, cum ar fi o schimbare rapidă în greutate, este recomandat să consulți un medic. Acest lucru este necesar pentru a te asigura că nu există condiții medicale specifice pentru care să îți faci grii.

În cele mai multe cazuri, vergeturile sunt doar o parte normală a schimbărilor corpului tău și nu reprezintă un motiv de îngrijorare. Dacă aspectul lor te deranjează, există opțiuni de tratament care pot ajuta la estomparea lor.

Cum se pot trata vergeturile?

Vergeturile se pot ameliora, respectiv trata în mai multe moduri.

Creme și loțiuni

Multe creme și loțiuni promit să reducă vizibilitatea vergeturilor. Acestea pot fi eficiente, mai ales pentru vergeturile noi, dar nu le vor elimina complet și nprobabil nici nu vor avea efectul pe care tu îl preconizezi.

Terapii cu laser 

Terapia cu laser poate îmbunătăți aspectul vergeturilor prin stimularea producției de colagen și elastină.

Microdermabraziune

Aceasta este o procedură în care pielea este exfoliată pentru a îmbunătăți textura și tonul.

Terapia cu ultrasunete (X Wave) 

X Wave utilizează unde de șoc pentru a stimula regenerarea aspectului pielii și a îmbunătăți aspectul vergeturilor. Poate fi utilă pentru a reduce vizibilitatea vergeturilor prin îmbunătățirea texturii pielii.

Terapie cu radiofrecvență (Exilis Elite) 

Exilis Elite folosește ultrasunete și radiofrecvență pentru a încălzi straturile profunde ale pielii. Acest lucru stimulează producția de colagen și poate ajuta la îmbunătățirea aspectului vergeturilor.

Micro-ace

Această procedură implică utilizarea unui dispozitiv cu micro-ace pentru a crea micro-răni în piele, stimulând astfel producția de colagen și elastină.

Este important să reții că rezultatele tratamentelor pot varia de la o persoană la alta.

De asemenea, este bine să consulți un dermatolog în cazul în care cauza lor este una medicală înainte de a începe orice tratament pentru vergeturi, pentru a alege opțiunea cea mai potrivită pentru tine.

Ce măsuri de siguranță și igienă sunt luate la salonul Soma Art din Cluj?

Siguranța și igiena sunt priorități pentru noi. Folosim echipamente sterilizate, respectăm toate normele de siguranță și igienă recomandate de lesgislația în vigoare.

Tratamente corporale și faciale

La salonul de infrumusetare din Cluj Soma Art te bucuri de proceduri complete și moderne, realizate cu tehnologii de ultimă generație. Te îndrumăm să alegi cea mai buna procedură pentru pielea ta.

luchiana 1539464978
luchiana 1539458861
luchiana 1539688496
luchiana 1539808281
Book Appointment
You can contact with us for booking service.

  About our salon
  GRIJA NOASTRĂ
  FRUMUSEȚEA TA
  Suntem aici să te ajutăm să obții piele fină, fermă, fără celulită, cicatrici sau vergeturi. Fie că vrei epilare definitivă, drenaj limfatic, tratamente corporale sau faciale, împreună găsim soluția perfectă adaptată nevoilor tale.
  Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcțiile de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. View more
  Cookies settings
  Acept
  Politica de confidențialitate și cookie-uri
  Privacy & Cookies policy
  Cookie name Active
  Politica de confidentialitate Data actualizarii  08-03-2024 Data intrarii in vigoare 08-03-2024 Aceasta Politica de confidentialitate descrie politica societatii SIMRAL SKIN S.R.L, Sediu Soc. Florești, str Stejarului, Nr 52, Sc.1, Ap. 3 Cluj, email: [email protected], telefon: 0749 493 052, cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea datelor personale, date colectate daca utilizati site-ul nostru (https://centrulsomaart.ro/), numit “Serviciul”. Prin accesarea si utilizarea Serviciului nostru, iti exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor si datelor personale puse la dispozitie in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Serviciul nostru. Putem  modifica  aceasta  Politica  de  confidentialitate  in  orice  moment,  fara  notificare prealabila, si vom posta varianta revizuita si data intrarii in vigoare. Politica revizuita va intra in vigoare in termen de 180 de zile de la data publicarii si pentru utilizatorii care au acceptat vechea Politica. Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia dupa acest termen implica acceptarea automata la Politicii revizuite. In consecinta, recomandam consultarea periodica a paginii de Politica de confidentialitate. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM Colectam si procesam urmatoarele informatii puse la dispozitile de care utilizator in legatura cu accesarea si utilizarea Serviciului: Nume, Adresa email, Telefon, Profil social media, Data nasterii, Adresa CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII Colectam / Procesam informatile in situatiile urmatoare: (1) La deschiderea unui cont nou pe site: Nu; (2) Atunci cand interactionezi cu site-ul: Cookie-uri cum ar fi Google Analytics, Facebook Pixel, Altele, alte cookie-uri in conformitate cu Politica Cookie, etc.; (3) Pe baza de consimtamant (ex: abonare la Newsletter): Da; (4) Cand ne contactezi direct sau prin formularele de contact; (5) Cand efectuezi o plata: Nu. Nu stocam datele cardurilor pe serverul nostru, plata se face securizat prin intermediul unui procesator pe plati (ex: paypal, stripe, mobilpay, payu, etc); CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri: Marketing, Publicitate personalizata, Consimtamant Termeni & Conditii Daca vom intentiona sa folosim informatiile colectate pentru oricare alt scop, iti vom cere inainte de utilizare consimtamantul, si numai dupa primirea consimtamantului, si numai pentru scopurile pentru care a fost cerut, vor fi folosite in consecinta. Exceptia poate fi numai in legatura cu cerinte sau obligatii impuse de lege. CU CINE PARTAJAM INFORMATIILE: Nu vom partaja informatiile personale colectate catre terte parti, fara consimtamantul tau, cu exceptia unor situatii limitate, cum ar fi cele de mai jos. Reclama & Ad service (ex: Adwords), Companii servicii (ex: Paza, CCTV), Analytics (ex: Google analytics), Colectare date & Analiza date Conditionam transferul catre aceste terte parti de utilizarea informatiilor numai in scopul pentru care au fost colectate si transferate, si ne-stocarea acestora mai mult decat termenul agreat la colectare pentru indeplinirea scopului. Este posibil sa partajam informatiile colectate pentru urmatoarele: (1) pentru respectarea unor obligatii legale, sau aplicarea unor decizii judecatoresti; (2) sa demonstram colectarea acordului pentru aceasta Politica de confidentialitate; (3) sa raspundem unor reclamatii in legatura cu incalcarea unor drepturi ale unor terte parti, de catre Serviciul nostru.In situatia in care Serviciul nostru sau compania, fuzioneaza sau este achizitionata de catre o alta companie, informatiile colectate vor reprezenta active transferate catre noul proprietar. STOCAREA INFORMATIILOR COLECTATE Vom pastra informatiile colectate pentru Pana la stergerea contului sau atat timp cat este necsar sa fie indeplinit scopul pentru care au fost colectate, asa cum a fost detaliat in prezenta Politica de confidentialitate. Vom fi obligati sa pastram anumite informatii pe termen mai lung, cum ar fi inregistrarile contabile impuse de legislatia in vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor. Datele anonime si informatiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat. DREPTURILE TALE In functie de legislatia aplicabila, ai dreptul de acces si rectificare sau stergere a datelor tale personale colectate de catre noi, ai dreptul sa primesti o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restictiona procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autoritatii competente cu petitii sau reclamatii cu privire la drepturile tale. Pentru a-ti exercita aceste drepturi, ne poti contacta astfel: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, [email protected]. Iti vom raspunde la cerere in conformitate cu legislatia aplicabila, in termen de 30 zile. Ai posibilitatea sa te opui prelucrarii pentru comunicari de marketing sau analizei pentru publicitate personalizata, prin modificarea setarilor sau direct prin email la adresa [email protected]. Te rugam sa iei in considerare ca anumite informatii colectate sunt necesare pentru functionarea Serviciului, iar retragerea consimtamantului poate face ca acesta sa devina indisponibil pentru utilizare. COOKIE-URI, URMARIRE Pentru mai multe detalii cu privire la cookie-urile si tehnologiile utilizate, te rugam sa consulti Politica Cookie. SECURITATE Securitatea datelor si informatiilor colectate este importanta pentru noi, si vom implementa masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea si accesul neautorizat la datele colectate. Totusi, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absoluta si in consecinta nu putem garanta securitatea informatiilor colectate. LINK-URI EXTERNE Serviciul nostru poate afisa link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceasta Politica de confidentialitate nu are legatura cu politicile si practicile altor site-uri, inclusiv dar fara a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate de acest Serviciu. Iti recomandam sa consulti Politicile de confidentialitate ale oricaror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest Serviciu. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate si practicile altor site-uri. CONTACT / DPO Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesarea informatiilor / datelor personale colectate de catre noi, te rugam sa ne contactezi, „In atentia Responsabilului cu datele personale”, la adresa: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, email: [email protected]. Vom raspunde solicitarii in concordanta cu prevederile legale aplicabile in vigoare. Politica de confidentialitate a fost generate de hackeradvisor.com, © copyright si drepturi de proprietate intelectuala.
  Save settings
  Cookies settings