REMODELARE CORPORALA CLUJ

Descoperă arta remodelarii corporale la Soma Art în Cluj: Frumusețea ta, preocuparea noastră."

La Soma Art, oferim tratamente pentru remodelare corporala in Cluj, punând accent pe frumusețea și bunăstarea fiecărei persoane care ne trece pragul salonului.

Noi înțelegem faptul că frumusețea este un concept unic pentru fiecare client, de aceea ne străduim și oferim servicii personalizate care să răspundă dorințelor și nevoilor tale. Fie că dorești să-ți redefinești anumite zone ale corpului, să pierzi centimetrii în talie sau să te bucuri de o experiență relaxantă, la Soma Art vei găsi soluția ideală pentru tine. 

Beneficii remodelare corporala

Slăbire și tonifiere corporală

Remodelarea corporală reprezintă un pas important în călătoria fiecăruia spre auto-îmbunătățire și îngrijire personală. Tratamentul nu este doar despre aspectul fizic, ci și despre cum ne simțim în pielea noastră și despre impactul pe care îl poate avea acest proces asupra stimei de sine și a sănătății generale. 

 • Îmbunătățește conturului corporal: Probabil cel mai mare beneficiu este schimbarea aspectului fizic. Remodelarea corporală reduce depozite de țesut adipos din zonele problematice. Putem enumera abdomenul, coapsele, brațele sau fesele, oferind o siluetă mai tonifiată și conturată.
 • Crește încrederea de sine: Îmbunătățirea aspectului fizic are un impact semnificativ asupra stimei de sine. Majoritatea persoanelor prezintă o creștere a încrederii și a satisfacției personale după un tratament de remodelare corporala
 • Stimulează secreția de colagen: Tehnicile noastre de remodelare corporala stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățind în acest fel elasticitatea și fermitatea pielii.
 • Reduce celulita: Tratamentele noastre reduc celulita, ca și exemplu putem menționa aspectul neplăcut de „coajă de portocală”
 • Rezultate durabile: Abordarea unui stil de viață sănătos și o îngrijire corespunzătoare după tratament, va menține rezultatul timp îndelungat.
 • Relaxează și detoxifează: Procedurile de remodelare corporală de la Soma Art oferă și beneficii în sfera de relaxare, ajutând la reducerea stresului și la detoxifierea corpului.
 • Promovează un stil de viață sănătos: Rezultatele obținute în urma tratamentelor corporale  sunt un stimulent pentru adoptarea și menținerea un stil de viață sănătos.
De ce să alegi?

tratamente pentru remodelare corporala la Soma Art

Alegerea procedurilor pentru remodelarea corpului la Soma Art în Cluj este decizia ideală pentru cine își dorește să îmbine tehnologia modernă cu experiența. Fiecare tratament este adaptat, respectând nevoile și obiectivele fiecărui client în parte.

Ne folosim de tehnologia celor de la BTL, care sunt un etalon în industria esteticii medicale. Aparatura BTL X-WAVE funcționează pe principiul undelor de șoc. Este specializat în reducerea celulitei, dar și în îmbunătățirea texturii pielii, în timp ce BTL EXILIS ELITE combină radiofrecvența și ultrasunetele pentru a ținti depozitele de grăsime, totodată stimulând producția de colagen. BTL LYMPHASTIM efectuează un masaj blând (drenaj limfatic) pentru stimularea sistemului limfatic, ajutând pe partea de detoxifiere și tonifiere a corpului.

Tratamentele corporale practicate de noi sunt non-invazive și confortabile. Fiecare ședință este monitorizată atent de terapeutul nostru, asigurându-te că experiența este sigură și plăcută.

Principala noastră misiune este să te sprijinim să arăți și să te simți mai bine. Te așteptăm la salonul nostru din Cluj, fie că vrei să-ți îmbunătățești aspectul corpului, să reduci urmele timpului sau doar să te bucuri de un răsfăț bine meritat.

Iulia Erejdi
Iulia Erejdi
Salonul Soma Art este o revelație pentru mine. Este foarte plăcut ca atmosfera, cât și la nivel profesional. Alexandra este o profesionistă, are multe cunoștințe ceea ce oferă încredere clienților în privința procedurii și a consecințelor sănătoase asupra organismului, plus că deține o aparatură performantă, ceea ce mă face să revin. Recomandat cu multa încredere acest salon și îi urez mult succes Alexandrei, cred că o să aibă un viitor luminos pentru că este pasionata și interesata de ceea ce face și ceea ce oferă clienților.
Catalin Vadan
Catalin Vadan
Servicii de calitate superioară, curățenie si personal extrem de amabil!
Isabella szabo
Isabella szabo
Este mai mult decât un salon. Este locul unde mă duc să mă relaxez, să uit de probleme, ori să mă simt specială! Fac drenaj limfatic anticelulitic din decembrie iar rezultatele nu au intarziat sa vina. Initial am inceput cu drenaj limfatic de detox. Dupa sedinta m-am dus la baie in continuu. Efectiv nu mi-a venit sa cred.... nu mai spus de senzatia de picioare usoare. INCREDIBIL! Iar ce apreciez cel mai mult este faptul ca mereu sunt asteptata cu cafea si mi se acorda atentia de care am nevoie in functie de starea mea psihica din ziua respectiva.
Bianca Raluca Sipos
Bianca Raluca Sipos
Recomand!!! Preturi accesibile si atmosfera foarte placuta. ❤️
Elena Corseu
Elena Corseu
Am apelat la Alexandra pentru epilare definitiva si inca de la prima sedinta am simtit ca sunt pe maini bune! Alexandra a inteles perfect nevoile, temerile si asteptarile mele de la aceasta procedura ! Recoamnd cu drag!
Andrei-Stefan Boitan
Andrei-Stefan Boitan
Personal prietenos orientat către rezultatele și obiectivele clienților, nu am simțit presiunea de a oferi serviciile sau graba în execuția acestuia, ci mai degrabă dorința de face clientul conștient de faptul ca serviciul ales nu are rezultate doar datorita serviciului achizitionat(desi rezultatele s-au observat rapid), ci și datorita mie, adoptând un stil de viață mai sănătos. Sigur voi reveni!
Anca Pintilie
Anca Pintilie
Cele mai bune condiții și cele mai bune rezultate!!
Frumusețea ta este
grija noastră
Programează-ți acum o ședința pentru
remodelare corporala

Slăbire și remodelare corporala

Tehnologia bTL este soluția!

Tehnologia BTL reprezintă o gamă de soluții și echipamente moderne utilizate în domeniul esteticii medicale

La Soma Art am conceput un protocol pentru remodelarea corpului care utilizează aparatura de ultimă generație. Scopul nostru este să oferim rezultate vizibile, eficiente pentru slabirea localizata, precum pierderea centimetrilor din talie sau pentru tratarea celulitei. În completarea acestora ne folosim și de drenajul limfatic cu BTL Lymphastim care este un adjuvant pentru remodelarea corporală.

Tratamente corporale in Cluj cu BTL Exilis Elite

Remodelare corporală cu BTL EXILIS ELITE

Exilis Elite reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru remodelarea corporală. Acesta combină două tehnologii complementare: radiofrecvența monopolară concentrată și ultrasunetele. Această combinație unică permite aparatului să acționeze eficient atât în profunzimea stratului de grăsime, cât și la suprafața dermului, contribuind la îmbunătățirea fermității și texturii acesteia. Datorită capacității sale de a pătrunde la peste 2,5 cm în profunzimea stratului de grăsime (terapia poate sa fie personalizata in functie de stratul adipos si de gravitatea celulitei). Exilis Elite este eficient în tratarea celulitei fibroase, a pielii flasce, a kilogramelor în plus, dar și a vergeturilor

Este recunoscut pentru siguranța și eficiența sa, fiind un tratament popular în clinicile de estetică. Este o procedură confortabilă, fără durere, descrisă precum o senzație de căldură relaxantă.

Tratamente corporale in Cluj cu BTL X-WAVE

Remodelare corporală cu BTL X-WAVE

Aparatul X-Wave funcționează prin utilizarea undelor acustice care penetrează straturile profunde ale pielii. Acestea ajută la fragmentarea țesuturilor adipoase responsabile pentru aspectul inestetic și stimulează totodată și producția de colagen, contribuind astfel la îmbunătățirea fermității și aspectului sănătos al pielii. Prin această metodă. Pe lângă cele menționate mai sus X-Wave combate eficient celulita și reduce vizibil vergeturile.

Este o metodă non-chirurgicală și non-invazivă de tratament, fără nevoie de recuperare. Poate fi folosit pe diferite zone ale corpului unde celulita este prezentă, cum ar fii coapsele, fesele, mâinile sau abdomenul. Tratamentul este confortabil pentru client și este considerat sigur, fără efecte secundare.

Chiar există?

Cel mai bun tratament pentru remodelare coporala Cluj

Tratamentul de remodelare corporală cu tehnologia BTL se diferențiază de alte tratamente prin faptul că este o metodă non-invazivă. Oferă o serie de avantaje față de procedurile chirurgicale convenționale care pot fi eficiente, dar vin la pachet cu riscuri și perioade lungi de recuperare.

Raportându-ne la avantajele tehnologiei BTL pentru eliminarea stratului adipos care este responsabil pentru kilogramele în plus sau celulită, putem menționa; Tratament confortabil, complet nedureros și non-invaziv; Rezultatele devin vizibile într-un timp relativ scurt.

A se lua în considerare că orice tratament vine la pachet cu mai multe implicații. Tratamentele noastre sunt eficiente pentru îmbunătățirea aspectului și conturului corporal și deși promovează un stil de viață sănătos, nu îl pot înlocui cu desăvârșire. Este important de menționat că aceste tratamente sunt eficiente, dar nu pot oferi rezultate magice pentru persoanele care doresc să slăbeasca zeci de kilograme.

Durată tratament remodelare corporala

Durata tratamentelor pentru remodelare corporala în cadrul salonului Soma Art diferă în funcție de tipul procedurii, de metoda de lucru a aparatului sau de atingerea obiectivelor pe care ți le dorești.

În general este necesar un minim de 4-6 ședințe pentru reducerea țesutul adipos. Detalile se discută cu terapeutul nostru pentru a stabili împreună un plan personalizat, în funcție de problema cu care te confrunți.

Ședințele se programează sătămânal sau bilunar, și sunt condiționate de specificul tratamentului. În general o ședință durează între 30 de minute și o oră.

În orice caz trebuie să îți transmitem faptul că la Soma Art există rezolvare pentru orice problemă care necesită arderea grăsimilor sau tonifierea pieli.

„Redefinește frumusețea, remodelează-ți corpul!”

protection
Metoda non-invazivă și nedureroasă
rank
rezultate vizibile după prima ședinţă
case-study
testat și dovedit ștințific
 • remodelare corporala cluj
 • slabire localizata
 • tratament celulita
 • tratament slabire
 • radiofrecventa corporala
 • EXILIS ELITE
 • X-WAVE
 • LYMPHASTIM

Pret remodelare corporala Cluj

1 ȘEDINȚĂ EXILIS ELITE
300 lei
300 lei
EXILIS ELITE PROTOCOL 30 min.
1 ȘEDINȚĂ EXILIS ELITE
450 LEI
450 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 60 min.
6 ședințe EXILIS ELITE
1440 LEI
1440 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 30 MIN / 6 ședințe
6 ședințe EXILIS ELITE
2160 LEI
2160 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 60 min. / 6 ședințe
1 ședință X-WAVE
160 LEI
160 LEI
X-WAVE PROTOCOL/ ZONĂ
6 ȘEDINȚE X-WAVE
860 LEI
860 LEI
X-WAVE PROTOCOL/ ZONĂ/ 6 ȘEDINȚE
1 ȘEDINȚĂ X-WAVE + EXILIS ELITE
390 LEI
390 LEI
X-WAVE PROTOCOL + EXILIS ELITE PROTOCOL/ ZONĂ
Solicită
o programare
Frumusețea ta este grija noastră
Scrie-ne aici și mai departe ne ocupăm noi!

  Întrebări frecvente

  Ce reprezintă remodelarea corporală?

  Remodelarea corporală reprezintă un termen larg care face referire la o gamă variată de proceduri și tehnici menite să îmbunătățească aspectul și conturul corpului.

  Aceasta poate include metode chirurgicale, cum ar fi liposucția, și metode non-chirurgicale, cum ar fi terapiile cu ultrasunete, radiofrecvență sau criolipoliză.

  Obiectivul principal al remodelării corporale este de a elimina țesutul adipos nedorit, de a reduce celulita, de a îmbunătăți tonusul și elasticitatea pielii și în cazuri particulare, de a remedia  problemele cu care se confruntă persoanele după o scădere bruscă în greutate.

  Nu ezitați să ne contactați.

  Când este recomandat să optezi pentru remodelare corporală?

  Alegerea de a opta pentru remodelarea corporala, respectiv tratamentele pentru arderea țesutului adipos sau îndepărtarea celulitei depind de o serie de factori și obiective individuale. Nu există un moment specific "potrivit" pentru toată lumea, dar totuși noi îți prezentăm câteva situații care te pot ajuta să decizi dacă sau când este momentul potrivit pentru tine:

  • Obiective realiste

  Este important sca obiectivele să fie realiste și să înțelegi ce poate și ce nu poate realiza remodelarea corporala. Aceasta poate îmbunătăți conturul corpului și poate reduce grăsimea localizata, dar nu este un substitut pentru pierderea de greutate în masă sau un stil de viață sănătos.

  • Menținerea greutății

  Pentru rezultate de lungă durată, este ideal să optezi pentru remodelare corporală când te apropii de greutatea pe care ți-o dorești.

  • După sarcină

  Multe femei aleg proceduri de remodelare corporala după naștere pentru că adresa există schimbări de greutate, celulita, piele lasata etc. care sunt asociate cu sarcina și nașterea.

  • După o pierdere majoră în greutate

  Dacă ai slăbit mult în greutate, remodelarea corporala poate ajuta la îndepărtarea excesului de piele și la îmbunătățirea formei și tonusului corpului.

  • Disponibilitate

  Tratamentele corporale pot necesita mai multe ședințe, deși rezultatele se observă chiar după primele ședințe, trebuie sî ți cont că iar numărul recomandat este de minim 4-6.

  În cele din urmă, momentul potrivit pentru remodelare corporală poate fi oricând, totuși trebuie să te simți pregătit(ă) fizic, respectiv emoțional. Hai la Soma Art să-ți recâștigi încrederea de sine și frumusețea !

  Procedura de remodelare corporală este sigură la Soma Art din Cluj?

  Da, optarea pentru remodelare corporală la Soma Art este sigură. În cadrul salonului, siguranța și satisfacția clienților sunt prioritățile noastre principale Tratamentele sunt efectuate folosind tehnologii moderne și inovatoare, cum ar fi BTL X-Wave, BTL Exilis Elite sau BTL Lymphastim, care sunt recunoscute pentru eficacitatea și siguranța lor.

  Remodelarea corporala este un tratament pentru celulită?

  Da, printre altele, remodelarea corporală ajută și diminuează celulita. Deși celulita este dificil de eliminat complet, există metode care pot reduce vizibilitatea acesteia, inclusiv diverse tratamente estetice, exerciții fizice sau îmbunătățirea dietei.

  Prin înțelegerea clară a celulitei și a factorilor care contribuie la apariția acesteia, se pot lua măsuri mai informate pentru gestionarea sau reducerea aspectului său.

  La Soma Art noi am pregătit o serie de tratamente anticelulitice pentru tine.

  Ce măsuri de siguranță și igienă sunt luate la centrul Soma Art?

  Siguranța și igiena sunt priorități pentru noi. Folosim echipamente sterilizate, respectăm toate normele de siguranță și igienă recomandate de lesgislația în vigoare.

  Cum pot programa o ședință de remodelare corporală?

  Pentru a programa o ședință de remodelare corporală, poți completa formularul de programare online de mai sus, sună la numărul de telefon afișat pe site sau vizitează locația noastră din Cluj de pe Bulevardul Nicolae Titulescu 8. De asemenea, ne poți găsi ușor pe Google Maps. 

  Te așteptăm cu drag să îți oferim sfaturi și consiliere pentru probleme cu care te confrunți.

  Tratamente corporale și faciale

  La salonul de infrumusetare din Cluj Soma Art te bucuri de proceduri complete și moderne, realizate cu tehnologii de ultimă generație. Te îndrumăm să alegi cea mai buna procedură pentru pielea ta.

  GRIJA NOASTRĂ
  FRUMUSEȚEA TA
  Suntem aici să te ajutăm să obții piele fină, fermă, fără celulită, cicatrici sau vergeturi. Fie că vrei epilare definitivă, drenaj limfatic, tratamente corporale sau faciale, împreună găsim soluția perfectă adaptată nevoilor tale.
  Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcțiile de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. View more
  Cookies settings
  Acept
  Politica de confidențialitate și cookie-uri
  Privacy & Cookies policy
  Cookie name Active
  Politica de confidentialitate Data actualizarii  08-03-2024 Data intrarii in vigoare 08-03-2024 Aceasta Politica de confidentialitate descrie politica societatii SIMRAL SKIN S.R.L, Sediu Soc. Florești, str Stejarului, Nr 52, Sc.1, Ap. 3 Cluj, email: [email protected], telefon: 0749 493 052, cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea datelor personale, date colectate daca utilizati site-ul nostru (https://centrulsomaart.ro/), numit “Serviciul”. Prin accesarea si utilizarea Serviciului nostru, iti exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor si datelor personale puse la dispozitie in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Serviciul nostru. Putem  modifica  aceasta  Politica  de  confidentialitate  in  orice  moment,  fara  notificare prealabila, si vom posta varianta revizuita si data intrarii in vigoare. Politica revizuita va intra in vigoare in termen de 180 de zile de la data publicarii si pentru utilizatorii care au acceptat vechea Politica. Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia dupa acest termen implica acceptarea automata la Politicii revizuite. In consecinta, recomandam consultarea periodica a paginii de Politica de confidentialitate. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM Colectam si procesam urmatoarele informatii puse la dispozitile de care utilizator in legatura cu accesarea si utilizarea Serviciului: Nume, Adresa email, Telefon, Profil social media, Data nasterii, Adresa CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII Colectam / Procesam informatile in situatiile urmatoare: (1) La deschiderea unui cont nou pe site: Nu; (2) Atunci cand interactionezi cu site-ul: Cookie-uri cum ar fi Google Analytics, Facebook Pixel, Altele, alte cookie-uri in conformitate cu Politica Cookie, etc.; (3) Pe baza de consimtamant (ex: abonare la Newsletter): Da; (4) Cand ne contactezi direct sau prin formularele de contact; (5) Cand efectuezi o plata: Nu. Nu stocam datele cardurilor pe serverul nostru, plata se face securizat prin intermediul unui procesator pe plati (ex: paypal, stripe, mobilpay, payu, etc); CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri: Marketing, Publicitate personalizata, Consimtamant Termeni & Conditii Daca vom intentiona sa folosim informatiile colectate pentru oricare alt scop, iti vom cere inainte de utilizare consimtamantul, si numai dupa primirea consimtamantului, si numai pentru scopurile pentru care a fost cerut, vor fi folosite in consecinta. Exceptia poate fi numai in legatura cu cerinte sau obligatii impuse de lege. CU CINE PARTAJAM INFORMATIILE: Nu vom partaja informatiile personale colectate catre terte parti, fara consimtamantul tau, cu exceptia unor situatii limitate, cum ar fi cele de mai jos. Reclama & Ad service (ex: Adwords), Companii servicii (ex: Paza, CCTV), Analytics (ex: Google analytics), Colectare date & Analiza date Conditionam transferul catre aceste terte parti de utilizarea informatiilor numai in scopul pentru care au fost colectate si transferate, si ne-stocarea acestora mai mult decat termenul agreat la colectare pentru indeplinirea scopului. Este posibil sa partajam informatiile colectate pentru urmatoarele: (1) pentru respectarea unor obligatii legale, sau aplicarea unor decizii judecatoresti; (2) sa demonstram colectarea acordului pentru aceasta Politica de confidentialitate; (3) sa raspundem unor reclamatii in legatura cu incalcarea unor drepturi ale unor terte parti, de catre Serviciul nostru.In situatia in care Serviciul nostru sau compania, fuzioneaza sau este achizitionata de catre o alta companie, informatiile colectate vor reprezenta active transferate catre noul proprietar. STOCAREA INFORMATIILOR COLECTATE Vom pastra informatiile colectate pentru Pana la stergerea contului sau atat timp cat este necsar sa fie indeplinit scopul pentru care au fost colectate, asa cum a fost detaliat in prezenta Politica de confidentialitate. Vom fi obligati sa pastram anumite informatii pe termen mai lung, cum ar fi inregistrarile contabile impuse de legislatia in vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor. Datele anonime si informatiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat. DREPTURILE TALE In functie de legislatia aplicabila, ai dreptul de acces si rectificare sau stergere a datelor tale personale colectate de catre noi, ai dreptul sa primesti o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restictiona procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autoritatii competente cu petitii sau reclamatii cu privire la drepturile tale. Pentru a-ti exercita aceste drepturi, ne poti contacta astfel: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, [email protected]. Iti vom raspunde la cerere in conformitate cu legislatia aplicabila, in termen de 30 zile. Ai posibilitatea sa te opui prelucrarii pentru comunicari de marketing sau analizei pentru publicitate personalizata, prin modificarea setarilor sau direct prin email la adresa [email protected]. Te rugam sa iei in considerare ca anumite informatii colectate sunt necesare pentru functionarea Serviciului, iar retragerea consimtamantului poate face ca acesta sa devina indisponibil pentru utilizare. COOKIE-URI, URMARIRE Pentru mai multe detalii cu privire la cookie-urile si tehnologiile utilizate, te rugam sa consulti Politica Cookie. SECURITATE Securitatea datelor si informatiilor colectate este importanta pentru noi, si vom implementa masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea si accesul neautorizat la datele colectate. Totusi, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absoluta si in consecinta nu putem garanta securitatea informatiilor colectate. LINK-URI EXTERNE Serviciul nostru poate afisa link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceasta Politica de confidentialitate nu are legatura cu politicile si practicile altor site-uri, inclusiv dar fara a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate de acest Serviciu. Iti recomandam sa consulti Politicile de confidentialitate ale oricaror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest Serviciu. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate si practicile altor site-uri. CONTACT / DPO Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesarea informatiilor / datelor personale colectate de catre noi, te rugam sa ne contactezi, „In atentia Responsabilului cu datele personale”, la adresa: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, email: [email protected]. Vom raspunde solicitarii in concordanta cu prevederile legale aplicabile in vigoare. Politica de confidentialitate a fost generate de hackeradvisor.com, © copyright si drepturi de proprietate intelectuala.
  Save settings
  Cookies settings