TRATAMENT ANTICELULITIC CLUJ

"Frumusețe și Încredere: Redefinește-te cu un Tratament Anticelulitic în CLuj la Soma Art!"

Suntem aici și te ajutăm să spui adio celulitei și să te bucuri de o piele netedă și fermă. Noi chiar înțelegem cât de important este pentru tine să te simți bine în propria piele. Tratamentele noastre sunt concepute special pentru a combate eficient celulita. Folosim tehnici moderne și aparatură de top, într-un mediu relaxant și prietenos. Hai să descoperim împreună tratamentul perfect pentru pielea ta

Beneficii tratament anticelulitic

Nu scapi doar de celulita!

Alegând un tratament anticelulitic, nu scapi doar de celulită. Îți vei recăpăta elasticitatea, fermitatea pielii și vei estompa aspectul neregulat al acesteia.

Tratamentul anticelulitic la Soma Art contribuie și la sănătatea și bunăstarea ta generală. Îți prezentăm câteva aspecte importante legate de beneficiile unui astfel de tratament:

 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Tratamentul reduce acel aspect de coajă de portocală, oferindu-ți o piele  netedă și fermă.
 • Stimularea circulației sanguine: Îmbunătățește circulația sângelui și poate reduce retenția de apă, ceea ce duce automat la o piele mai sănătoasă.
 • Inducerea relaxării și reducerea stresului: Procesul este relaxant, ajutând la scăderea nivelului de stres.
 • Creșterea încrederii de sine: Te vei simți mai bine în corpul tău și totodată îți vor crește încrederea și stima de sine.
 • Metodă complet neinvazivă: Este o opțiune nechirurgicală care te ajută să scapi de celulită.
 • Stimularea sistemului limfatic: Un tratament anticelulitic care elimină și toxinele din organism și promovează o stare generală de bine.
 • Personalizare: Tratamentele pentru eliminarea celulitei pot fi adaptate severității acesteia asigurâdu-ți cele mai bune rezultate.
De ce să alegi?

Un tratament anticelulitic la Soma Art

La Soma Art, alegerea unui tratament anticelulitic presupune să beneficiezi de tehnologii moderne și personal calificat. Pe lângă aceste două aspecte importante îți oferim și consultanță în stabilirea unui plan de tratament care să te avantajeze și să rezolve problema cu care te confrunți. 

Ne folosim de tenologia BTL, mai exact de X-Wave, Exilis Elite și Lymphastim. În funcție de gradul celulitei îți propunem un protocol de tratament care include unul sau toate aparatele prezentate anterior. Din start îți transmitem faptul că în cazul în care vrei să ai parte de rezultate rapide, ședințele alternative cu X-Wave, Exilis Elite și Lymphastim sunt soluția cea mai bună contra celulitei.

În cadrul salonului de infrumusetare Soma Art, confortul și siguranța ta sunt prioritate. Din acest motiv am ales să folosim metode non-invazive, fără timp de recuperare pentru tratamentul anticelulitic. 

Te invităm să ne treci pragul și să descoperi pe propria piele diferența pe care o pot face aceste tenologii în simbioză cu expertiza noastră.

Frumusețea ta este
grija noastră
Programează-ți acum ședința pentru
ELIMINAREA CELULITEI

Cum să scapi de celulita

Tehnologia bTL este soluția!

Tehnologia BTL reprezintă o gamă de soluții și echipamente moderne utilizate în domeniul esteticii medicale

La Soma Art în Cluj, tratăm toate tipurile de celulită. Pentru rezultate rapide recomandăm un protocol de tratament format din procedurile prezentate mai jos. În completarea acestora ne folosim și de drenajul limfatic cu BTL Lymphastim care este un adjuvant pentru eliminarea celulitei. 

Tratamente corporale in Cluj cu BTL Exilis Elite

Tratament celulita BTL EXILIS ELITE

Tratamentul anticelulitic cu BTL Exilis Elite se folosește în paralel pentru a obține rezultate mult mai rapide. La fel ca și în cazul X-WAVE-ului acesta este non-invaziv. Combină radiofrecvența și ultrasunetele pentru a pătrunde în straturile profunde ale pielii și țesutului adipos. descompune celulita și stimulează producția de colagen.

Reduce aspectul de coajă de portocală, îmbunățătește fermitatea și textura pielii, și contribuie la conturarea corporală. Este potrivit pentru diverse zone ale corpului și diferite tipuri de piele.

Este recunoscut pentru siguranța și eficiența sa, fiind un tratament popular în clinicile de estetică. Este o procedură care confortabilă, fără durere, descrisă precum o senzație de căldură relaxantă.

Tratamente corporale in Cluj cu BTL X-WAVE

Tratament celulita BTL X-WAVE

Tratamentul cu X-WAVE este o metodă modernă și eficientă de a reduce celulita. Folosește unde acustice care țintesc celulita și descompun structurile fibroase ale acesteia, ceea ce duce la o reducere a aspectului de coajă de portocală al pielii.

Este o metodă non-chirurgicală și non-invazivă de tratament, fără nevoie de recuperare. Poate fi folosit pe diferite zone ale corpului unde celulita este prezentă, cum ar fii coapsele, fesele, brațele sau abdomenul. Tratamentul este confortabil și sigur, fără efecte secundare.

Multe persoane observă o îmbunătățire a aspectului celulitei după doar câteva ședințe, deși numărul recomandat de tratamente variază în funcție de severitatea celulitei și de răspunsul corpului.

X-WAVE ȘI EXILIS ELITE sunt tratamente benefice și pentru
Soma Art tratează

Celulita Fibroasa

Cel complicat tip de celulită de tratat este celulita fibroasă. Aceasta se formează de-a lungul timpului și este caracterizată prin depuneri de grăsime care sunt prinse într-o rețea formată din fibre de colagen foarte rigide.  În cadrul salonului nostru folosim un protocol bine determinat pentru îndepărtarea celulitei fibrozate.

Recomandăm un protocol de tratament format din aparatele BTL X-WAVE și BTL EXILIS ELITE.  

X-WAVE utilizează tehnologia undelor de șoc, creează vibrație la nivelul celulelor adipoase, astfel le divizează până la eliminare. 

Pentu rezultate rapide și eficiență sporită, folosim EXILIS ELITE care utilizează radiofrecvență și ultrasunete. Acesta aplică căldură pe zona afectată de celulită, în jur de 42 de grade C și provoacă adopotoză celulară (moarte celulară) pentru celulele adipoase. În acest fel se creează o simbioză de tratament anticelulitic care este foarte eficient împotriva celulitei fibroase.

Durată tratament anticelulitic

Durata tratamentului anticelulitic poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv nevoile individuale ale persoanei și scopurile specifice ale tratamentului. În general, ședințele pentru eliminarea celulitei durează între 10 minute și o oră (timpul este corelat cu tehnologia folosită și zona tratată).

Pentru a obține rezultate optime, este recomandat să discuți cu terapeutul de la Soma Art și să stabiliți împreună un plan personalizat. Unele persoane pot avea nevoie de mai multe ședințe,  pentru a obține beneficii semnificative. Noi recomandăm în jur minim 4-6 ședințe.

În orice caz trebuie să cunoști faptul că la Soma Art există rezolvare pentru orice tip de celulită.

„Redefinește frumusețea, învinge celulita!”

protection
Metoda non-invazivă și nedureroasă
rank
rezultate vizibile după prima ședinţă
case-study
testat și dovedit ștințific
 • tratament anticelulitic cluj
 • cum sa scapi de celulita
 • celulita fibroasa
 • eliminarea celulitei
 • ce este celulita
 • Exilis elite
 • X-WAVE

Pret tratament anticelulitic Cluj

1 ȘEDINȚĂ EXILIS ELITE
300 LEI
300 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 30 MIN.
1 ȘEDINȚĂ EXILIS ELITE
450 LEI
450 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 60 min.
6 ȘEDINȚE EXILIS ELITE
1440 LEI
1440 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 30 min. / 6 ședințe
6 ȘEDINȚE EXILIS ELITE
2160 LEI
2160 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 60 min. / 6 ȘEDINȚE
1 ședință X-WAVE
160 LEI
160 LEI
X-WAVE PROTOCOL/ ZONĂ
6 ȘEDINȚE X-WAVE
860 LEI
860 LEI
X-WAVE PROTOCOL/ ZONĂ/ 6 ȘEDINȚE
1 ȘEDINȚĂ X-WAVE + EXILIS ELITE
390 LEI
390 LEI
X-WAVE PROTOCOL + EXILIS ELITE PROTOCOL/ ZONĂ
1 ȘEDINȚĂ DRENAJ LIMFATIC
100
100
LYMPHASTIM PROTOCOL 60 min.

Întrebări frecvente

Ce este celulita?

Celulita este o condiție comună a pielii care afectează în principal femeile și este caracterizată prin apariția unor mici adâncituri sau denivelări pe la nivelul dermului, adesea comparate cu un aspect de coajă de portocală. Se formează în momentul în care grăsimea este depusă sub piele și exercită presiune asupra țesutului conjunctiv, ducând la o distribuție neuniformă a grăsimii și, astfel, la aspectul specific celulitic.

ce contribuie la apariția celulitei?
 • Genetica

Tendința de a dezvolta celulită poate fi datorată prin prisma moștenirii genetice.

 • Hormonii

Schimbările hormonale, în special estrogenul, pot influența apariția celulitei

 • Stilul de ViațĂ

O dietă nesănătoasă, lipsa exercițiilor fizice și fumatul pot contribui la dezvoltarea celulitei.

 • Vârsta

Pielea își pierde elasticitatea odată cu înaintarea în vârstă ceea ce poate duce cla evidențierea celulitei.

Câte tipuri de celulită există?

Există diferite grade de celulită, de la ușoară (vizibilă doar atunci când pielea este strânsă sau ciupită) până la severă (vizibilă permanent, indiferent de poziție sau presiune).

Celulita Adipoasă

Acest tip de celulită este cauzat de acumularea excesivă de grăsime și este mai frecventă la persoanele supraponderale. Este mai puțin dureroasă la atingere și adesea apare pe coapse și fese.

Celulita Fibroasă

Aceasta este mai dureroasă și se regăsește în straturile profunde față de celulita adipoasă. Se formează din cauza fibrelor de colagen care se contractă și modifică structura dermului, creând adâncituri profunde. Este mai dificil de tratat și apare de obicei la persoanele care au avut celulită pentru o perioadă îndelungată.

Celulita Edematoasă

Aceasta este legată de problemele de circulație și retenție de apă. Este mai puțin legată de grăsime și mai mult de retenția de lichide și circulația deficitară. Acest tip de celulită dă pielii un aspect umflat și moale și este adesea însoțită de senzații de greutate sau umflare.

Celulita Dură sau Compactă

Acest tip de celulită este frecvent întâlnit la persoanele active și tinere. Este densă și fermă la atingere, adesea fiind greu de observat când stai în picioare sau te întinzi.

Celulita Moale

Se manifestă printr-o piele mai puțin fermă și poate fi asociată cu vârsta sau cu fluctuațiile mari în greutate. Acest tip de celulită poate să apară și să dispară în diferite poziții sau atunci când pielea este ciupită.

Ce legătura are celulita cu țesutul adipos?

Celulita nu este neapărat un indicator al obezității sau al unui stil de viață nesănătos. Ea poate apărea indiferent de greutatea corporală, fiind legată mai mult de structura și tipul de țesut adipos subcutanat.

Cum poate fi tratată celulita?

Deși celulita este dificil de eliminat complet, există metode care pot reduce vizibilitatea acesteia, inclusiv diverse tratamente estetice, exerciții fizice sau îmbunătățirea dietei.

Prin înțelegerea clară a celulitei și a factorilor care contribuie la apariția acesteia, se pot lua măsuri mai informate pentru gestionarea sau reducerea aspectului său.

La Soma Art noi am pregătit o serie de tratamente anticelulitice pentru tine.

Ce măsuri de siguranță și igienă sunt luate la salonul din Cluj?

Siguranța și igiena sunt priorități pentru noi. Folosim echipamente sterilizate, respectăm toate normele de siguranță și igienă recomandate de lesgislația în vigoare.

Tratamente corporale și faciale

La salonul de infrumusetare din Cluj Soma Art te bucuri de proceduri complete și moderne, realizate cu tehnologii de ultimă generație. Te îndrumăm să alegi cea mai buna procedură pentru pielea ta.

luchiana 1539464978
luchiana 1539458861
luchiana 1539688496
luchiana 1539808281
Book Appointment
You can contact with us for booking service.

  About our salon
  GRIJA NOASTRĂ
  FRUMUSEȚEA TA
  Suntem aici să te ajutăm să obții piele fină, fermă, fără celulită, cicatrici sau vergeturi. Fie că vrei epilare definitivă, drenaj limfatic, tratamente corporale sau faciale, împreună găsim soluția perfectă adaptată nevoilor tale.
  Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcțiile de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. View more
  Cookies settings
  Acept
  Politica de confidențialitate și cookie-uri
  Privacy & Cookies policy
  Cookie name Active
  Politica de confidentialitate Data actualizarii  08-03-2024 Data intrarii in vigoare 08-03-2024 Aceasta Politica de confidentialitate descrie politica societatii SIMRAL SKIN S.R.L, Sediu Soc. Florești, str Stejarului, Nr 52, Sc.1, Ap. 3 Cluj, email: [email protected], telefon: 0749 493 052, cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea datelor personale, date colectate daca utilizati site-ul nostru (https://centrulsomaart.ro/), numit “Serviciul”. Prin accesarea si utilizarea Serviciului nostru, iti exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor si datelor personale puse la dispozitie in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Serviciul nostru. Putem  modifica  aceasta  Politica  de  confidentialitate  in  orice  moment,  fara  notificare prealabila, si vom posta varianta revizuita si data intrarii in vigoare. Politica revizuita va intra in vigoare in termen de 180 de zile de la data publicarii si pentru utilizatorii care au acceptat vechea Politica. Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia dupa acest termen implica acceptarea automata la Politicii revizuite. In consecinta, recomandam consultarea periodica a paginii de Politica de confidentialitate. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM Colectam si procesam urmatoarele informatii puse la dispozitile de care utilizator in legatura cu accesarea si utilizarea Serviciului: Nume, Adresa email, Telefon, Profil social media, Data nasterii, Adresa CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII Colectam / Procesam informatile in situatiile urmatoare: (1) La deschiderea unui cont nou pe site: Nu; (2) Atunci cand interactionezi cu site-ul: Cookie-uri cum ar fi Google Analytics, Facebook Pixel, Altele, alte cookie-uri in conformitate cu Politica Cookie, etc.; (3) Pe baza de consimtamant (ex: abonare la Newsletter): Da; (4) Cand ne contactezi direct sau prin formularele de contact; (5) Cand efectuezi o plata: Nu. Nu stocam datele cardurilor pe serverul nostru, plata se face securizat prin intermediul unui procesator pe plati (ex: paypal, stripe, mobilpay, payu, etc); CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri: Marketing, Publicitate personalizata, Consimtamant Termeni & Conditii Daca vom intentiona sa folosim informatiile colectate pentru oricare alt scop, iti vom cere inainte de utilizare consimtamantul, si numai dupa primirea consimtamantului, si numai pentru scopurile pentru care a fost cerut, vor fi folosite in consecinta. Exceptia poate fi numai in legatura cu cerinte sau obligatii impuse de lege. CU CINE PARTAJAM INFORMATIILE: Nu vom partaja informatiile personale colectate catre terte parti, fara consimtamantul tau, cu exceptia unor situatii limitate, cum ar fi cele de mai jos. Reclama & Ad service (ex: Adwords), Companii servicii (ex: Paza, CCTV), Analytics (ex: Google analytics), Colectare date & Analiza date Conditionam transferul catre aceste terte parti de utilizarea informatiilor numai in scopul pentru care au fost colectate si transferate, si ne-stocarea acestora mai mult decat termenul agreat la colectare pentru indeplinirea scopului. Este posibil sa partajam informatiile colectate pentru urmatoarele: (1) pentru respectarea unor obligatii legale, sau aplicarea unor decizii judecatoresti; (2) sa demonstram colectarea acordului pentru aceasta Politica de confidentialitate; (3) sa raspundem unor reclamatii in legatura cu incalcarea unor drepturi ale unor terte parti, de catre Serviciul nostru.In situatia in care Serviciul nostru sau compania, fuzioneaza sau este achizitionata de catre o alta companie, informatiile colectate vor reprezenta active transferate catre noul proprietar. STOCAREA INFORMATIILOR COLECTATE Vom pastra informatiile colectate pentru Pana la stergerea contului sau atat timp cat este necsar sa fie indeplinit scopul pentru care au fost colectate, asa cum a fost detaliat in prezenta Politica de confidentialitate. Vom fi obligati sa pastram anumite informatii pe termen mai lung, cum ar fi inregistrarile contabile impuse de legislatia in vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor. Datele anonime si informatiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat. DREPTURILE TALE In functie de legislatia aplicabila, ai dreptul de acces si rectificare sau stergere a datelor tale personale colectate de catre noi, ai dreptul sa primesti o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restictiona procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autoritatii competente cu petitii sau reclamatii cu privire la drepturile tale. Pentru a-ti exercita aceste drepturi, ne poti contacta astfel: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, [email protected]. Iti vom raspunde la cerere in conformitate cu legislatia aplicabila, in termen de 30 zile. Ai posibilitatea sa te opui prelucrarii pentru comunicari de marketing sau analizei pentru publicitate personalizata, prin modificarea setarilor sau direct prin email la adresa [email protected]. Te rugam sa iei in considerare ca anumite informatii colectate sunt necesare pentru functionarea Serviciului, iar retragerea consimtamantului poate face ca acesta sa devina indisponibil pentru utilizare. COOKIE-URI, URMARIRE Pentru mai multe detalii cu privire la cookie-urile si tehnologiile utilizate, te rugam sa consulti Politica Cookie. SECURITATE Securitatea datelor si informatiilor colectate este importanta pentru noi, si vom implementa masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea si accesul neautorizat la datele colectate. Totusi, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absoluta si in consecinta nu putem garanta securitatea informatiilor colectate. LINK-URI EXTERNE Serviciul nostru poate afisa link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceasta Politica de confidentialitate nu are legatura cu politicile si practicile altor site-uri, inclusiv dar fara a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate de acest Serviciu. Iti recomandam sa consulti Politicile de confidentialitate ale oricaror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest Serviciu. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate si practicile altor site-uri. CONTACT / DPO Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesarea informatiilor / datelor personale colectate de catre noi, te rugam sa ne contactezi, „In atentia Responsabilului cu datele personale”, la adresa: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, email: [email protected]. Vom raspunde solicitarii in concordanta cu prevederile legale aplicabile in vigoare. Politica de confidentialitate a fost generate de hackeradvisor.com, © copyright si drepturi de proprietate intelectuala.
  Save settings
  Cookies settings