TRATAMENT ACNEE CLUJ

"Frumusețe și Încredere: Redefinește-ți tenul cu un Tratament pentru acnee în Cluj la Soma Art"

La Soma Art, ne dedicăm să-ți oferim mai mult decât o simplă opțiune pentru tratament acnee in Cluj, vrem sa-ți asigurăm o experiență completă care să îmbine frumusețea și încrederea. Fie că te lupți cu o formă de acnee ușoară sau cu una vulgară, abordarea noastră  asigură rezultate vizibile pentru tenul tău. Hai în inima Clujului și redescoperă frumusețea naturală a pielii tale la salonul Soma Art.

Beneficii tratament acnee

Tratează și previne acneea

Tratamentul pentru acnee oferit de Soma Art din Cluj nu se bazează pe soluții cosmetice. Aici vei beneficia de o tehnologie modernă care tratează acneea și oferă în plus o serie de beneficii reale pentru tenul tău. Printre acestea putem enumera:

 • Reducerea inflamației și roșeții: Tratamentele noastre sunt concepute pentru a calma inflamația și a reduce roșeața, lăsându-ți pielea catifelată și uniformă.
 • Prevenirea formării de noi leziuni: Nu tratăm doar acneea existentă, ci oferim și soluții pentru a preveni reapariția acesteia, ajutându-te să menții tenul curat timp îndelungat.
 • Eficacitate ridicată în reducerea acneei: Această metodă modernă acționează eficient asupra cauzelor și simptomelor acneei, oferind rezultate rapide care se mențin în timp dacă ți cont de recomandările terapeutului Soma Art.
 • Targhetare precisă a zonelor afectate: Maximizăm eficiența tratamentului și ne focalizăm direct pe zonele afectate.
 • Minimizarea cicatricilor și a porilor dilatați: Ajută la îmbunătățirea aspectului cicatricilor și a porilor dilatați, contribuind la o textură îmbunătățită a pielii.
 • Câștigi încredere  și stimă de sine: Îmbunătățirea aspectului pielii are un impact pozitiv asupra încrederii de sine, oferindu-ți libertatea de a te simți bine în propria piele.
 • Tratament confortabil și non-invaziv: Procesul este minim invaziv, asigurându-ți confortul pe durata ședințelor, reducând semnificativ timpul de recuperare.
Exilite_Acne_BeforeExilite_Acne_After
De ce să alegi?

tratament pentru acnee la Soma Art

Tratamentul anti-acnee în cadrul salonului nostru Soma Art din Cluj vine la pachet cu o serie de avantaje pentru a te convinge că ai făcut o alegere bună. În primul rând, la Soma Art, ești întâmpinat de o echipă de profesioniști care au experiență în domeniul esteticii medicale. Terapeutul nostru dedică tot timpul necesar pentru a înțelege nevoile fiecărui pacient în parte. Această abordare personalizată ne asigură de faptul că tratamentul tău va fi adaptat cerințelor specifice ale pielii tale, oferidu-ți în același timp rezultatele așteptate.

Ne folosim de tehnologia de la BTL care este foarte apreciată și folosită în clinicile de estetică medicală pentru că oferă rezultate remarcabile.

Cei 15 ani de experiență în domeniu, ne-au convins să optăm pentru BTL EXILITE, un aparat utilizat pentru diferite tratamente dermatologice și estetice, inclusiv pentru combaterea acneei.

Confortul, dar și siguranța ta sunt prioritare pentru noi. Mediu prietenos și relaxant de la Soma Art face ca fiecare vizită să se transforme într-o experiență plăcută, departe de stresul cotidian. În plus, respectăm cele mai înalte standarde de igienă și siguranță, asigurându-te că te aflii pe mâini bune.

Alegând Soma Art, beneficiezi de suport dedicat și sfaturi personalizate pentru a-ți menține rezultatele tratamentului pe termen lung. Dacă ești în căutarea unei soluții eficiente , personalizată și de durată pentru problemele tale cu acneea, la salonul nostru in Cluj găsești rezolvarea.

Frumusețea ta este
grija noastră
Programează-ți acum o ședința pentru
Tratarea acneei

Cum să scapi de acnee?

Tehnologia bTL este soluția!

Tehnologia BTL reprezintă o gamă de soluții și echipamente moderne utilizate în domeniul esteticii medicale

La salonul Soma Art, tratăm acneea. Fie că discutăm despre o acnee ușoară, moderată sau de anumite pete post acnee,  noi venim cu soluția și îți oferim tot suportul necesar pentru ca pielea ta să își recapete sănătatea și frumusețea de odinioră.

Tratament rozacee in Cluj

Tratament acnee cu BTL EXILITE

Tratamentul cu EXILIS ELITE reprezintă o metodă modernă și eficientă pentru tratarea acneei sau a petelor cauzate de acnee. Acesta se folosește de lumina intens pulsată (IPL) care totodată reprezintă un tratament eficace și pentru alte probleme de ordin dermatologic, precum leziunile pigmentare, roșeața sau vasele de sânge vizibilite.

Este o metodă non-chirurgicală și non-invazivă de tratament, care nu necesită nevoie recuperare. Prin emisia de lumină la diferite lungimi de undă, Exilite-ul tratează și reduce inflamația, îmbunățătește aspectul pielii și totodată elimină bacteriile care contribuie la formarea acneei.

Îmbunătățește procesul de vindecare al pielii, reduce riscul de cicatrici post-acneice și accelerează regenerarea celulară. Poate fi utilizat pe diferite zone ale corpului, tratând eficient acneea de pe față, spate, piept sau chiar acneea de pe fese.

Tratamentele sunt, în general, bine tolerate de către clienți, disconfortul din timpul procedurii fiind minim. Majoritatea persoanelor observă o îmbunătățire semnificativă a acneei încă dupră primele ședințe. Rezultatele vvariază în funcție de severitatea și tipul acneei.

Soma Art oferă

Tratament post acnee

BTL Exilite joacă un rol foarte important în tratamentul petelor post-acnee. Tehnologia de tratament include Lumina intens pulsată (IPL) și îmbunătățește aspectul petelor cauzate de acnee. Procesul vizează și reduce pigmentația nedorită, contribuind pozitiv la textura pielii.

Lungimile de undă emise de EXILITE pătrund adânc în derm și țintesc melanina prezentă în exces (pigmentul care dă culoare pielii) din petele post-acnee. Descompune pigmenții în exces, care apoi sunt eliminați pe cale naturală de către organism. 

Pe lângă diminuarea petelor, lumina IPL stimulează producția de colagen și elastină, două proteine esențiale pentru derm, cu rol în textura și fermitatea acestuia.

Îmbunătățirile se observă treptat, pe măsură ce pielea se regenerează și se vindecă după fiecare ședință. Totuși apogeul din punct de vedere a rezultatului este atins la câteva săptămâni după finalizarea tratamentelor.

 

Durată tratament acnee

Perioada tratamentului pentru acnee cu BTL Exilite variază în funcție de o serie de factori, care includ sveritatea acneei, tipul acesteia sau așteptările voastre.

Fiecare ședință de tratament pentru acnee cu BTL Exilite durează în jur de 30 de minute, durata este influențată de zona unde se aplică tratamentul și setările aparatului. Este recomandat ca ședințele să fie programate la un anumit interval (1-2 săptămâni). În acest fel pielea are timp să se vindece și va răspunde mai bine la tratament, iar terapeutul va putea să ajusteze frecvența ședințelor în funcție de acest aspect.

Pacienții observă o îmbunătățire treptată a stării dermului din zona afectată pe parcursul tratamentelor, iar rezultatul final va fi mai bine vizibil după perioada de vindecare post-tratament a acneei. Pentru maximizarea și menținerea sănătății pielii, pacienții pot fi sfătuiți să urmeze o rutină specifică de îngrijire după post-tratament.

„Redefinește frumusețea și invinge acneea!”

protection
Metoda non-invazivă și nedureroasă
rank
rezultate vizibile după prima ședinţă
case-study
testat și dovedit ștințific
 • tratament anticelulitic cluj
 • cum sa scapi de celulita
 • celulita fibroasa
 • eliminarea celulitei
 • ce este celulita
 • Exilis elite
 • X-WAVE

Întrebări frecvente

Ce este acneea și cum poate fi tratată?

Acneea este o afecțiune a pielii care apare în momentul în care foliculii de păr se blochează cu sebum și celule moarte ale pielii.

Se manifestă prin apariția de coșuri, puncte negre, albe, noduli și uneori chiar chisturi. Deși această patologie este mai comună în adolescență, acneea poate afecta oameni de toate vârstele.

Care sunt factorii care declanșează acneea?

Cauzele apariției acneei sunt diverse și pot include chiar o combinație de factori. Mai jos vă prezentăm principalii factori care condiționează apariția acneei.

Factori Hormonali

Schimbările hormonale, precum cele din timpul pubertății, a sarcinii, a menstruației sau cauzate prin prisma utilizării unor metode contraceptive, conduc la stimularea glandelelor sebacee și totodată la producția de sebum în exces.

Producție de sebum în exces

Glandele sebacee hiperactive produc mai mult sebum decât organismul nostru are nevoie, ceea ce poate duce la blocarea porilor și la apariția acneei.

Închiderea foliculilor de păr

Acumularea de celule moarte ale pielii pe suprafața acesteia poate duce la blocarea și închiderea foliculilor de păr, creând un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor, respectiv apariția acneii.

Bacteriile

Pe suprafața pielii se regăsesc diferite bacterii, iar unele dintre ele pot provoca inflamații și pot agrava acneea. Bacteria numită Propionibacterium acnes este adesea implicată în acneea inflamatorie.

Inflamația

Răspunsul natural al corpului la bacterii sau la blocarea porilor poate duce la instalarea inflamației, care este asociată cu dezvoltarea leziunilor acneice.

Genetica

Predispoziția genetică poate juca un rol important în apariția acneei. Dacă părinții au suferit de forme acneice, este probabil ca și copiii să le dezvolte la rândul lor.

Dieta

Anumite studii sugerează că o dietă bogată în glucide simple, produse lactate și alimente cu conținut ridicat de grăsimi poate influența apariția acneei.

Stresul

Deși stresul în sine nu cauzează acnee, poate agrava acneea existentă prin stimularea glandelor suprarenale, care vor produce mai mulți hormoni, care la rândul lor pot stimula glandele sebacee să crească producția de sebum.

Medicamentele

Anumite medicamente, cum ar fi corticosteroizii, testosteronul sau medicamentele care conțin litiu, pot contribui atât la apriția, cât și la agravarea acneei existente.

Factori de Mediu

Poluarea și umiditatea pot bloca porii care contribuie la rândul lor la apariția acestei probleme.

Care sunt tipurile principale de acnee?

Acneea este de mai multe tipuri, clasificarea este influențată de severitatea și natura leziunilor provocate. Iată cea mai comună clasificare pentru această afecțiune:

 1. ACNEE NON-INFLAMATORIE

 • Acnee comedoniana

formă deschisă (puncte negre): Se formează în momentul în care porii se blochează cu sebum și celule moarte de pe derm. Suprafața porului rămâne deschisă. Oxidarea (reacția chimică a melaninei) materialului din por îi dă o culoare închisă.

formă închisă (puncte albe): Apare când materialul care blochează porul este sub suprafața dermului, ducând la formarea unei mici umflături albe.

2. ACNEE INFLAMATORIE

Acest tip de acnee formează la suprafața pielii o serie de formațiuni inflamate, precum:

Papule 

Sunt leziuni mici, roșii, inflamate, care pot fi sensibile la atingere.

Pustule (coșuri)

Sunt similare cu papulele, dar prezintă în vârf un punct alb sau galben, cauzat de acumularea de puroi.

Noduli

Sunt leziuni mari, solide, dureroase, situate adânc sub suprafața pielii, care se formează atunci când blocarea porilor este urmată de inflamație și de acumulare de material sub piele.

Chisturi

Sunt leziuni pline cu puroi, care se formează adânc sub piele și pot cauza cicatrici. Acestea reprezintă cea mai severă formă de acnee și necesită tratament și consultație de specialitate.

Acnee Rozacee

Deși adesea confundată cu acneea tradițională, rozaceea este o afecțiune cronică a pielii care cauzează roșeață și umflături, în special pe față. Poate include papule și pustule.

Acnee Fulminans (ulcerativă acută)

O formă severă care prezintă un debut brusc de acnee conglobata, acompaniată de simptome sistemice cum ar fi febra și durerile articulare.

Acnee Conglobata

Este o formă rară, dar severă de acnee nodulo-chistică, caracterizată prin noduli interconectați sub piele, care pot provoca cicatrici semnificative în timp.

Acnee Cosmetica

Este cauzată de utilizarea produselor cosmetice care blochează porii.

Acnee de Contact

Apare ca răspuns la expunerea la anumite substanțe chimice, inclusiv uleiuri și lubrifianți industriali.

Acnee Mecanică

Este cauzată de presiune sau prin frecarea corpului (a anumitor zone a pielii); de exemplu, cu echipamentul sportiv sau haine care irită în mod excesiv dermul.

Care sunt diferențele dintre acneea usoară și vulgara?

Termenii „acnee ușoara” și „acnee vulgara” se referă la diferențele aspectuale ale acneei, este important să înțelegem diferențele dintre ele.

Acnee Ușoară

Caracteristici: Acneea ușoară se caracterizează prin prezența unui număr limitat de leziuni, cum ar fi comedoane (de tipul punctelor negre sau albe), papule și uneori pustule. Aceste leziuni sunt puține la număr și nu sunt foarte severe.

Zone afectate: În general, acneea ușoară apare pe față, dar poate afecta și alte zone, cum ar fi spatele și pieptul.

Acnee Vulgară

Definiție: Acnee vulgară este termenul medical pentru ceea ce majoritatea oamenilor numesc pur și simplu „acnee”. Este cea mai comună formă de acnee și poate varia de la ușoară la severă.

Caracteristici: Poate include un amestec de comedoane, papule, pustule, noduli și, în cazuri severe, chisturi. Acneea vulgară de obicei este mai persistentă și necesită totodată o abordare mai complexă de tratament.

Zone afectate: Afectează de obicei zonele dermului care prezintă o densitate mare de glande sebacee, inclusiv fața, spatele, pieptul și, uneori, umerii.

Care sunt diferențele cheie între acneea ușoară și vulgară?

Severitatea: Principalul factor care diferențiază acneea ușoară de acneea vulgară este severitatea leziunilor. Acneea ușoară provoacă leziuni mai puține, în timp ce acneea vulgară se extinde mai mult și este mai severă.

În oricare dintre cazuri, este important să se consulte un dermatolog pentru a evalua severitatea acneei.

Care sunt metodele de tratament pentru acnee?

Tratamentul pentru acnee variază în funcție de severitatea și tipul acesteia. Poate include o combinație de terapii topice, medicamente orale, modificări ale stilului de viață, dar și proceduri dermatologice sau tratamente cu aparatură dedicată. Iată câteva metode comune de tratament, inclusiv utilizarea luminii pulsate de la BTL Exilite care se regăsește la Soma Art:

1. Tratamente Topice

Retinoizi: Derivați din vitamina A, ajută la prevenirea blocării foliculilor de păr.

Antibiotice Topice: Reduc numărul de bacterii de pe suprafața pielii și diminuează inflamația.

Perocid de Benzoil și Acid Salicilic: Ajută la eliminarea bacteriilor și reducerea blocării porilor.

2. Medicamente Orale

Antibiotice Orale: Pot fi prescrise pentru acnee moderată până la severă, pentru a reduce bacteriile și inflamația.

Isotretinoina: Un tratament puternic pentru cazurile severe de acnee, care nu au răspuns la alte tratamente.

Contraceptive Orale: Pot fi eficiente în tratarea acneei la femei, prin reglarea dezechilibrelor hormonale.

3. Modificări ale Stilului de Viață

Alimentație: Evitarea anumitor alimente care pot agrava acneea, precum ar fi cele bogate în zaharuri simple și lactate.

Îngrijirea Pielii: Utilizarea produselor non-comedogenice și menținerea unei rutine regulate de curățare.

4. Proceduri Dermatologice

Extracții de Comedoane: Proceduri efectuate de dermatologi pentru a curăța porii.

Peeling Chimic: Aplicarea unei soluții chimice pe piele pentru a îndepărta straturile superioare ale dermului, ceea ce poate ajuta la reducerea acneei.

Microdermabraziune: Îndepărtarea straturilor exterioare ale pielii pentru a încuraja regenerarea naturală a acesteia.

5. Terapia cu Lumină Pulsată Intensă (IPL) de la BTL Exilite

Principiu de funcționare: BTL Exilite folosește lumina intens pulsată (IPL) pentru a trata acneea. Lumina emisă de aparat țintește și distruge bacteriile care contribuie la formarea acneei, reduce inflamația și promovează regenerarea pielii.

Avantaje: Este o metodă non-invazivă și poate fi o opțiune bună pentru persoanele care doresc să evite medicamentele orale sau care au pielea sensibilă la tratamentele topice.

Este important să discuți cu un dermatolog pentru a determina cel mai eficient plan de tratament pentru acnee, bazat pe nevoile și caracteristicile individuale ale pielii tale. Utilizarea tehnologiilor avansate, cum ar fi BTL Exilite, în combinație cu alte tratamente, poate oferi rezultate îmbunătățite și poate contribui la gestionarea mai eficientă a acneei.

Acneea este periculoasă?

Acneea în sine nu este periculoasă pentru sănătatea generală a corpului, dar poate avea efecte semnificative asupra stării de bine a unei persoane, atât din punct de vedere a aspectului, cât și emoțional. Iată câteva aspecte de luat în considerare:

Efecte legate de aspectul pielii

 • Cicatrici: Formele severe de acnee, cum ar fi acneea nodulo-chistică, pot lăsa cicatrici permanente pe piele, care pot fi dificil de tratat.
 • Infecții: Se întâmplă rar, dar leziunile acneice pot deveni infectate dacă nu sunt gestionate corect, ducând la probleme mai serioase.

Efecte de ordin psihologic si emoțional

 • Stima de sine: Acneea poate avea un impact negativ asupra imaginii de sine, mai ales că în societate se pune adesea un accent mare pe aspectul fizic.
 • Anxietate și Depresie: Studiile arată că persoanele care suferă de acnee pot experimenta niveluri mai ridicate de anxietate și depresie, comparativ cu populația generală.

Riscuri Asociate cu Tratamentele

 • Efecte secundare: Unele tratamente pentru acnee, în special medicamentele orale puternice, pot avea efecte secundare semnificative. De exemplu, isotretinoina (Accutane) este eficientă pentru tratamentul acneei severe, dar necesită monitorizare atentă datorită potențialului său de a cauza efecte secundare serioase.

Când să apelezi la doctor pentru acnee?

Este important să consulți un dermatolog dacă:

 • Acneea se agravează sau nu răspunde la tratamentele de îngrijire la domiciliu.
 • Te simți stresat, anxios, sau deprimat din cauza acneei.
 • Observi semne de infecție sau leziunile devin dureroase.

În concluzie, deși acneea nu este periculoasă în sensul tradițional al cuvântului, ea poate avea un impact profund asupra calității vieții. Tratamentul adecvat și suportul emoțional sunt esențiale pentru a gestiona această afecțiune și pentru a minimiza impactul negativ asupra vieții persoanelor afectate.

luchiana 1539464978
luchiana 1539458861
luchiana 1539688496
luchiana 1539808281
Book Appointment
You can contact with us for booking service.

  About our salon
  Tratamente corporale și faciale

  La salonul de infrumusetare din Cluj Soma Art te bucuri de proceduri complete și moderne, realizate cu tehnologii de ultimă generație. Te îndrumăm să alegi cea mai buna procedură pentru pielea ta.

  GRIJA NOASTRĂ
  FRUMUSEȚEA TA
  Suntem aici să te ajutăm să obții piele fină, fermă, fără celulită, cicatrici sau vergeturi. Fie că vrei epilare definitivă, drenaj limfatic, tratamente corporale sau faciale, împreună găsim soluția perfectă adaptată nevoilor tale.
  Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcțiile de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. View more
  Cookies settings
  Acept
  Politica de confidențialitate și cookie-uri
  Privacy & Cookies policy
  Cookie name Active
  Politica de confidentialitate Data actualizarii  08-03-2024 Data intrarii in vigoare 08-03-2024 Aceasta Politica de confidentialitate descrie politica societatii SIMRAL SKIN S.R.L, Sediu Soc. Florești, str Stejarului, Nr 52, Sc.1, Ap. 3 Cluj, email: [email protected], telefon: 0749 493 052, cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea datelor personale, date colectate daca utilizati site-ul nostru (https://centrulsomaart.ro/), numit “Serviciul”. Prin accesarea si utilizarea Serviciului nostru, iti exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor si datelor personale puse la dispozitie in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Serviciul nostru. Putem  modifica  aceasta  Politica  de  confidentialitate  in  orice  moment,  fara  notificare prealabila, si vom posta varianta revizuita si data intrarii in vigoare. Politica revizuita va intra in vigoare in termen de 180 de zile de la data publicarii si pentru utilizatorii care au acceptat vechea Politica. Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia dupa acest termen implica acceptarea automata la Politicii revizuite. In consecinta, recomandam consultarea periodica a paginii de Politica de confidentialitate. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM Colectam si procesam urmatoarele informatii puse la dispozitile de care utilizator in legatura cu accesarea si utilizarea Serviciului: Nume, Adresa email, Telefon, Profil social media, Data nasterii, Adresa CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII Colectam / Procesam informatile in situatiile urmatoare: (1) La deschiderea unui cont nou pe site: Nu; (2) Atunci cand interactionezi cu site-ul: Cookie-uri cum ar fi Google Analytics, Facebook Pixel, Altele, alte cookie-uri in conformitate cu Politica Cookie, etc.; (3) Pe baza de consimtamant (ex: abonare la Newsletter): Da; (4) Cand ne contactezi direct sau prin formularele de contact; (5) Cand efectuezi o plata: Nu. Nu stocam datele cardurilor pe serverul nostru, plata se face securizat prin intermediul unui procesator pe plati (ex: paypal, stripe, mobilpay, payu, etc); CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri: Marketing, Publicitate personalizata, Consimtamant Termeni & Conditii Daca vom intentiona sa folosim informatiile colectate pentru oricare alt scop, iti vom cere inainte de utilizare consimtamantul, si numai dupa primirea consimtamantului, si numai pentru scopurile pentru care a fost cerut, vor fi folosite in consecinta. Exceptia poate fi numai in legatura cu cerinte sau obligatii impuse de lege. CU CINE PARTAJAM INFORMATIILE: Nu vom partaja informatiile personale colectate catre terte parti, fara consimtamantul tau, cu exceptia unor situatii limitate, cum ar fi cele de mai jos. Reclama & Ad service (ex: Adwords), Companii servicii (ex: Paza, CCTV), Analytics (ex: Google analytics), Colectare date & Analiza date Conditionam transferul catre aceste terte parti de utilizarea informatiilor numai in scopul pentru care au fost colectate si transferate, si ne-stocarea acestora mai mult decat termenul agreat la colectare pentru indeplinirea scopului. Este posibil sa partajam informatiile colectate pentru urmatoarele: (1) pentru respectarea unor obligatii legale, sau aplicarea unor decizii judecatoresti; (2) sa demonstram colectarea acordului pentru aceasta Politica de confidentialitate; (3) sa raspundem unor reclamatii in legatura cu incalcarea unor drepturi ale unor terte parti, de catre Serviciul nostru.In situatia in care Serviciul nostru sau compania, fuzioneaza sau este achizitionata de catre o alta companie, informatiile colectate vor reprezenta active transferate catre noul proprietar. STOCAREA INFORMATIILOR COLECTATE Vom pastra informatiile colectate pentru Pana la stergerea contului sau atat timp cat este necsar sa fie indeplinit scopul pentru care au fost colectate, asa cum a fost detaliat in prezenta Politica de confidentialitate. Vom fi obligati sa pastram anumite informatii pe termen mai lung, cum ar fi inregistrarile contabile impuse de legislatia in vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor. Datele anonime si informatiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat. DREPTURILE TALE In functie de legislatia aplicabila, ai dreptul de acces si rectificare sau stergere a datelor tale personale colectate de catre noi, ai dreptul sa primesti o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restictiona procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autoritatii competente cu petitii sau reclamatii cu privire la drepturile tale. Pentru a-ti exercita aceste drepturi, ne poti contacta astfel: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, [email protected]. Iti vom raspunde la cerere in conformitate cu legislatia aplicabila, in termen de 30 zile. Ai posibilitatea sa te opui prelucrarii pentru comunicari de marketing sau analizei pentru publicitate personalizata, prin modificarea setarilor sau direct prin email la adresa [email protected]. Te rugam sa iei in considerare ca anumite informatii colectate sunt necesare pentru functionarea Serviciului, iar retragerea consimtamantului poate face ca acesta sa devina indisponibil pentru utilizare. COOKIE-URI, URMARIRE Pentru mai multe detalii cu privire la cookie-urile si tehnologiile utilizate, te rugam sa consulti Politica Cookie. SECURITATE Securitatea datelor si informatiilor colectate este importanta pentru noi, si vom implementa masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea si accesul neautorizat la datele colectate. Totusi, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absoluta si in consecinta nu putem garanta securitatea informatiilor colectate. LINK-URI EXTERNE Serviciul nostru poate afisa link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceasta Politica de confidentialitate nu are legatura cu politicile si practicile altor site-uri, inclusiv dar fara a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate de acest Serviciu. Iti recomandam sa consulti Politicile de confidentialitate ale oricaror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest Serviciu. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate si practicile altor site-uri. CONTACT / DPO Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesarea informatiilor / datelor personale colectate de catre noi, te rugam sa ne contactezi, „In atentia Responsabilului cu datele personale”, la adresa: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, email: [email protected]. Vom raspunde solicitarii in concordanta cu prevederile legale aplicabile in vigoare. Politica de confidentialitate a fost generate de hackeradvisor.com, © copyright si drepturi de proprietate intelectuala.
  Save settings
  Cookies settings