TRATAMENT ROZACEE CLUJ

"Armonie și Echilibru: Regăsește-ți strălucirea cu un tratament rozacee în Cluj la salonul Soma Art!"

Descoperă puterea transformării, redobândește-ți încrederea cu un tratament pentru rozacee în Cluj la salonul nostru Soma Art. Te așteptăm să ne treci pragul salonului, unde terapeutul nostru îți va oferi soluții de tratament personalizate pentru a combate simptomele rozaceei.

Tratamentul nu a fost concepută doar pentru a atenua roșeața sau inflamația caracteristică acestui tip de acnee, ci și pentru a restabili echilibrul și sănătatea naturală a pielii tale.

Beneficii tratament rozacee

esential pentru pielea ta

Alegerea unui tratament specializat pentru acnee rozacee, pe lângă faptul că aduce o ameliorare vizibilă a simptomelor acestei patologii, vine și cu o serie de beneficii esențiale, atât pentru sănătate cât și pentru aspectul pielii. Salonul nostru din cluj este echipat cu aparatură de estetică medicală și îți oferă o serie de avantaje dacă tratezi această afecțiune a pielii la noi:

 • Reducerea roșeața și inflamația: Tratamentele noastre sunt concepute pentru a diminua persistența roșeții și a inflamației provocate de rozacee, oferindu-ți o piele cu aspect uniform.
 • Tratarea leziunilor vasculare: Cu ajutorul aparaturii pe care o folosim, putem estompa efectul vaselor de sânge proeminente, reducând astfel una din cele mai comune simptome ale rozaceei.
 • Îmbunătățirea texturii pielii: Efectele tratamentului contribuie și la netezirea texturii dermului, diminuând astfel acel aspect aspru, promovând o piele catifelată la atingere.
 • Controlul simptomatologiei pe termen Lung: Prin managementul eficient al simptomelor, tratamentul pentru rozacee ajută la prevenirea agravării acesteia, oferind rezultate pozitive pe termen lung.
 • Încredere în propria piele: Îmbunătățirea aspectului dermului îți va crește încrederea de sine și starea de bine, permițându-ți să te bucuri de viață fără preocupările legate de simptomele rozaceei.
 • Consiliere și îngrijire personalizată: La Soma Art, ne axăm pe tratamente moderne și eficiente, dar în același timp ne asigurăm că tu vei avea parte de consiliere personalizată pentru a înțelege mai bine cum să îți îngrijești pielea și să minimizezi factorii declanșatori ai rozaceei în viața de zi cu zi.
Exilite_PIC_B&A_014_BeforeExilite_PIC_B&A_014_After
De ce să alegi?

tratament acnee rozacee în Cluj la Soma Art

Optând pentru tratarea rozaceei, vei beneficia de o abordare eficientă care îmbină experiența noastră de 15 ani în estetică medicală cu tehnologia de la  BTL

Utilizarea tehnologiei BTL, mai exact a aparatului EXILITE, ne permite să țintim precis, cu eficiență maximă simptomele provocate de acneea rozacee. În acest fel oferim rezultate foarte bune cu privire la reducerea roșeții și a inflamației, fără a afecta țesuturile înconjurătoare. Această tehnologie modernă, oferă multiple avantaje, unul dintre cele mai importante aspecte este reprezentat de siguranța în terapie și confort.

BTL Exilite folosește tehnologia bazată pe lumina intens pulsată (IPL) și tratează diverse condiții ale pielii, inclusiv rozaceea sau cuperoza. Aceste impulsuri de lumină cu spectru larg penetrează diferite straturi ale dermului țintind anumiți cromofori, în cazul de față putem menționa hemoglobina care este responsabilă de culoarea sângelui.

Oferim consiliere completă cu privire la îngrijirea pielii după tratament și ne asigurăm că vei primii toate informațiile și sprijinul necesar în vederea atingerea rezultatelor dorite de tine. Folosind BTL Exilite, tratăm direct cauza de bază a acneei rozacee, nu doar simptomele, ceea ce înseamnă că vei avea parte de îmbunătățiri ale calității și aspectului pielii pe termen lung.

Frumusețea ta este
grija noastră
Programează-ți acum ședința pentru
rozacee sau cuperoza

Cum să scapi de rozacee?

Tehnologia bTL este soluția!

Tehnologia BTL reprezintă o gamă de soluții și echipamente moderne utilizate în domeniul esteticii medicale

La salonul Soma Art, tratăm atât rozaceea, cât si cuperoza. Avem soluția și îți oferim suportul necesar pe toată durata tratamentului pentru ca pielea ta să beneficieze din nou de frumusețea și sănătatea de odinioară.

Tratament rozacee in Cluj

Tratament rozacee cu BTL EXILITE

Tratamentul cu EXILITE este reprezentat prin o metodă modernă și eficientă pentru tratarea rozaceei sau a cuperozei. Aparatul utilizează lumina intens pulsată (IPL) care oferă o metodă non-invazivă, recunoscută pentru eficiența sa în reducerea inflamației și a roșeții asociate cu rozaceea, respectiv cuperoza.

Este o metodă non-chirurgicală de tratament, care nu necesită recuperare. EXILITE-ul emite lumină la diferite lungimi de undă,iar hemoglobina din vasele sanguine dilatate absoarbe energia aparatului care duce la coagularea lor, ulterior la reducerea lor, respectiv la diminuarea roșeții caracteristice acestor patologii precum acnee rozacee și cuperoza.

Pe lângă efectele directe asupra vaselor de sânge, energia IPL stimulează fibroblastele din piele să producă mai mult colagen. Acest proces ajută la îmbunătățirea atât a sănătății, cât și texturii și fermității pielii.

Tratamentele sunt bine tolerate de către pacienți, nu există un disconfort major în timpul procedurii. Majoritatea persoanelor observă o îmbunătățire semnificativă a aspectului pielii încă din primele ședințe. Rezultatele variază în funcție de severitatea și tipul rozaceei, respectiv cuperozei.

Tratament cuperoza in Cluj cu BTL EXILITE

TRATAMENT CUPEROZA

BTL Exilite reprezintă o metodă eficace de tratmanet și pentru cuperoza. Se folosește același principiu de tratament precum în cazul acnee rozacee. IPL emite un spectru larg de lungimi de undă, care sunt absorbite de hemoglobina din vasele sanguine dilatate, caracteristice cuperozei. Absorbția acestei energii luminoase de către hemoglobină generează căldură, care coagulează sângele din vasele țintă, determinându-le să se contracteze și în cele din urmă, să fie eliminate de organism.

Cunoșți?

Diferența dintre rozacee și cuperoza

Cuperoza și rozaceea sunt confundate des sau folosite ca fiind una și aceeași. Sunt două condiții diferite ale pielii, deși există asemănări, atât cu privire la simptome sau aspect, cât și la tratament.

Rozaceea reprezintă o afecțiune cronică inflamatorie a pielii, se regăsește în principal pe față. Este caracterizată printr-o serie de simptome vizibile, inclusiv roșeață care persistă, papule și pustule (coșuri tipice de acnee), sensibilitate a pielii, iar în unele cazuri, provoacă iritații și uscaciune ochilor.

În schimb cuperoza, care este cunoscută și sub denumirea „telangiectazie”, este o afecțiune în care vasele sanguine mici de la suprafața pielii se dilată și devin vizibile, conferind dermului un aspect roșiatic și marmorat. Cuperoza uneori este considerată un simptom sau o manifestare a rozaceei „eritemato-telangiectatice”, dar totuși poate apărea și ca afecțiune independetă a pielii.

Ca și elemente cheie prin care putem diferenția acneea rozacee față de cuperoza putem menționa; rozaceea poate include o serie mai largă de simptome, precum coșuri similare acneei, pe lângă roșeața și vasele sanguine care devin vizibile. Pe de altă parte, cuperoza se concentrează pe aspectul roșu al pielii cauzat de vasele sanguine dilatate.

Durată tratament rozacee

Durata pentru un tratament rozacee sau cuperoza poate varia în funcție de mai mulți factori, putem aminti severitatea afecțiunii sau răspunsul indiviual al fiecărei persoane.

O ședință tipică de tratament pentru rozacee cu BTL EXILITE durează în jur de 30 de minute, iar timpul este stabilit în funcție de aria tratată și setările personalizabile ale aparatului.

Majoritatea persoanelor necesită între 5 și 7 ședințe pentru a vedea îmbunătățiri semnificative ale simptomelor rozaceei sau cuperozei. Ședințele sunt de obicei programate la un interval de 2-4 săptămâni.

Rezultatele tratamentului sunt vizibile treptat, cu fiecare ședință, iar îmbunătățirile majore vor fi observate după finalizarea seriei de tratamente împotriva acneei rozacee, respectiv cuperozei.

„Redefinește frumusețea, învinge rozaceea!”

protection
Metoda non-invazivă și nedureroasă
rank
rezultate vizibile după prima ședinţă
case-study
testat și dovedit ștințific
 • tratament anticelulitic cluj
 • cum sa scapi de celulita
 • celulita fibroasa
 • eliminarea celulitei
 • ce este celulita
 • Exilis elite
 • X-WAVE

Întrebări frecvente

Care sunt principalele tipuri de rozacee?

Rozaceea, după cum am discutat anterior, este afecțiunea pielii  care se manifestă în mai multe moduri. Este casificată în patru tipuri principale, fiecare având caracteristici specifice. Hai să îți prezentăm în mare cum poate fi categorisită această afecțiune a pielii.

 • Rozacee eritemato-telangiectatică

Caracteristici: Acest tip este caracterizat prin roșeață persistentă (eritem) pe zona centrală a feței, în special pe nas și pe obraji. Pot apărea și telangiectaziile, acele vase mici de sânge dilatate și vizibile la suprafața dermului.

Simptome: Pe lângă roșeața și acele vase sanguine mici vizibile, puteți experimenta o senzație de arsură sau chiar de înțepături specifice în zonele afectate.

 • Rozacee papulo-pustuloasa:

Caracteristici: Acest tip se aseamănă cu acneea, dar față de aceasta, lipsesc acele puncte negre specific caracteristice. Este marcată prin apariția papulelor  (umflături mici, solide și roșii) și pustulelor (umflături care conțin puroi) pe față.

Simptome: Roșeața și inflamația nu lipsesc și sunt mult mai pronunțate, pe când leziunile pot provoca disconfort, sau chiar durere propriu-zisă.

 • Rozacee fimatoasă:

Caracteristici: Tipul acesta de rozacee se caracterizează prin îngroșarea pielii, în special pe nas. Aces proces este definit în literatura de specialitate ca "rinofimă". Pielea poate deveni bombată, prezentând o textura ușor neregulată.

Simptome: Afecțiunea este întâlnită mai frecvent la bărbați și poate include acei pori dilatați sau un exces de țesut în zonele afectate.

 • Rozacee oculara:

Caracteristici: Tipul acesta afectează ochii și pleoapele, cauzând simptome precum uscăciune, iritație, roșeață, sau chiar umflarea pleoapelor. Există posibilitatea să se manifeste prin senzație de corp străin în ochi.

Simptome: Pacienții pot prezenta dificultăți în purtarea lentilelor de contact și totodată pot experimenta o senzație de sensibilitate la lumină, definită în termenii de specialitate "fotofobie".

Care sunt cauzele apariției de rozacee?

Cauzele exacte nu sunt încă pe deplin înțelese, dar anumite cercetări sugerează faptul că o combinație dintre factorii genetici, de mediu și predispoziția problemelor vasculare pot contribui la apariția acesteia.

Influența factorilor genetici

Există dovezi care atestă că rozaceea poate avea o componentă ereditară. Persoanele cu istoric familial de rozacee sunt mai predispuse să dezvolte la rândul lor.

Influența factorilor de ordin vascular

Disfuncția vaselor sanguine din piele poate contribui la roșeața caracteristică și la dilatarea vaselor de sânge specifice în rozacee. Expunerea la temperaturi extreme, băuturile fierbinți, alimentele picante sau alcoolul pot exacerba aceste simptome prin dilatarea temporară a vaselor de sânge.

Expunerea prelungită la soare

Razele UV au capacitatea de a slăbi bariera cutanată și pot agrava atât inflamația, cât și roșeața. În același timp pot accelera apariția afecțiunii.

Demodex folliculorum

Unii cercetători consideră că un număr foarte mare al acestui acarian microscopic care trăiește în mod natural pe pielea umană, ar putea provoca sau agrava rozaceea, prin declanșarea unei reacții inflamatori.

Influența microbionului cutanat

Dezechilibrele în microbiomul pielii pot aduce contribuții procesului infflamator. Modificările în compoziția bacteriană a pielii pot influența o anumită reacție imună și pot declanșa inflamația.

Influența sistemului imunitar

Reacțiile exagerate ale sistemului imunitar la stimuli interni sau externi pot contribui la apariția sau agravarea rozaceei.

Influența factorilor mediali și a stilului de viață

Alimentele picante, alcoolul, stresul, temperaturile extreme și produsele cosmetice iritante pot declanșa sau agrava simptomele rozaceei la anumite persoane.

Influența factorilor de ordin hormonal

Fluctuațiile hormonale, cum ar fi cele care apar în timpul menopauzei, sarcinii sau ciclului menstrual, pot influența de asemenea apariția sau agravarea simptomelor rozaceei prezente.

Managementul eficient al acestei afecțiunii ale pielii implică adesea identificarea și evitarea factorilor declanșatori, împreună cu tratamentul medicamentos și metodele de tratament alternativ precum lumina intens pulsată (BTL EXILITE), împreună cu modificările stilului de viață recomandate de către un doctor dermatolog.

În linii mari acești factori influențează și apariția cuperozei. Din acest motiv nu am considerat că ar necesita o abordare diferită acest subiect.

Există mai multe tipuri de cuperoza?

Termenul cuperoza, face referire la dilatarea permanentă a vaselor mici de sânge (denumite capilare) de la suprafața pielii, rezultând diferite modele care se înroșesc vizibil și apar preponderent pe față.

După cum am menționat și anterior, cuperoza se asociază cu rozaceea de multe ori gresit, aceasta poate fi asociata (cu tipul eritemato-telangiectatic), dar de multe ori este o afecțiune de sine stătătoare a pielii. Nu există o clasificare standardizată a tipurilor de cuperoză, precum în cazul rozaceei, dar cuperoza poate fi descrisă în funcție de zona afectată și de cauzele subiacente.

Iată câteva moduri de a caracteriza și a înțelege diferitele manifestări ale cuperozei:

În funcție de Localizare

 • Cuperoza facială: Cea mai comună formă, apare frecvent pe obraji, nas, bărbie și frunte. Este vizibilă prin apariția unei roșeți persistente sau prin rețele fine de vase de sânge (capilare) dilatate.
 • Cuperoza de pe corp: Deși mai puțin frecventă, cuperoza poate apărea și pe alte părți ale corpului, cum ar fi gâtul, pieptul sau picioarele, unde vasele de sânge dilatate devin vizibile sub piele, având același mecanism.

În funcție de cauze

 • Cuperoza Idiopatică: Când apariția cuperozei nu are o cauză clar cunoscută; poate fi legată de factori genetici sau de îmbătrânirea pielii.
 • Cuperoza secundară: Când reprezintă rezultatul unei alte afecțiuni, cum ar fi rozaceea sau prin expunerea prelungită la anumiți factori mediali sau legați de stilul de viață, precum soarele, schimbările extreme de temperatură, alcoolul, anumite medicamente sau afecțiuni care cresc presiunea în vasele de sânge.

În funcție de natura apariției

 • Cuperoza primară: Apare ca afecțiune de sine stătătoare, fără a fi asociată cu alte boli de piele.
 • Cuperoza asociată cu rozaceea: Se dezvoltă ca parte a simptomelor rozaceei, în special în titlul celei menționate anterior unde am abordat rozaceea.

Prevenirea sau minimizarea cuperozei implică protecția împotriva factorilor declanșatori cunoscuți, cum ar fi soarele, temperaturile extreme și alimentele care pot provoca înroșirea pielii.

Pentru un plan de tratament personalizat și sfaturi specifice, este recomandată consultarea unui dermatolog.

Cum pot programa un tratament pentru picioare umflate în Cluj?

Pentru a programa o ședință de drenaj limfatic, pentru a trata picioarele umflate în Cluj, mai ales dacă ești interesat de tratamentele oferite de Soma Art și utilizarea sistemului BTL Lymphastim, iată câțiva pași pe care îi poți urma:

 • Sună la numărul de telefon afișat pe site și noi te vom îndruma în continuare.
 • Completează formularul de contact de pe site și vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp.
 • Caută locația Soma Art - Salon de infrumusetare Cluj pe Google Maps și preia indicațiile pe GPS.
Ce metode de tratament există pentru pielea lasată?

Creme și Loțiuni

Există multe creme și loțiuni care conțin ingrediente precum retinol, vitamina C și acid hialuronic, care pot ajuta la îmbunătățirea fermității pielii. Nu aduc un impact major pentru piele în cazul în care aceasta si-a pierdut fermitatea deja.

Exerciții Fizice

Menținerea unui program regulat de exerciții fizice poate ajuta la tonifierea mușchilor, ceea ce poate reduce aspectul de piele lăsată.

Hidratarea

O hidratare adecvată este crucială pentru menținerea elasticității pielii. Consumul de apă suficient și utilizarea de loțiuni hidratante pot ajuta.

Alimentația

O dietă echilibrată, bogată în proteine, vitamine și minerale, poate susține sănătatea pielii.

Tratamentul cu X Wave

X Wave este o metodă care folosește unde acustice pentru a stimula circulația sângelui și producția de colagen. Acest lucru ajută la îmbunătățirea aspectului pielii lăsate.

Tratamentul cu Exilis Elite

Exilis Elite este un tratament care combină radiofrecvența și ultrasunetele pentru a încălzi țesuturile pielii și a stimula producția de colagen. Acestă metodă de tratament ajută la strângerea pielii și la reducerea aspectului lăsat.

Masajul

Masajul regulat al pielii poate îmbunătăți circulația sângelui și poate stimula regenerarea pielii.

Procedurile Chirurgicale

În cazuri severe, intervențiile chirurgicale pot fi luate în considerate pentru a îndepărta excesul de piele.

Consultarea unui specialist

Este important să consulți un dermatolog sau un specialist în estetică pentru a alege cel mai potrivit tratament pentru tine, deoarece fiecare persoană are nevoi diferite.

Ce măsuri de siguranță și igienă sunt luate la salonul Soma Art din Cluj?

Siguranța și igiena sunt priorități pentru noi. Folosim echipamente sterilizate, respectăm toate normele de siguranță și igienă recomandate de lesgislația în vigoare.

luchiana 1539464978
luchiana 1539458861
luchiana 1539688496
luchiana 1539808281
Book Appointment
You can contact with us for booking service.

  About our salon
  Tratamente corporale și faciale

  La salonul de infrumusetare din Cluj Soma Art te bucuri de proceduri complete și moderne, realizate cu tehnologii de ultimă generație. Te îndrumăm să alegi cea mai buna procedură pentru pielea ta.

  GRIJA NOASTRĂ
  FRUMUSEȚEA TA
  Suntem aici să te ajutăm să obții piele fină, fermă, fără celulită, cicatrici sau vergeturi. Fie că vrei epilare definitivă, drenaj limfatic, tratamente corporale sau faciale, împreună găsim soluția perfectă adaptată nevoilor tale.
  Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcțiile de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. View more
  Cookies settings
  Acept
  Politica de confidențialitate și cookie-uri
  Privacy & Cookies policy
  Cookie name Active
  Politica de confidentialitate Data actualizarii  08-03-2024 Data intrarii in vigoare 08-03-2024 Aceasta Politica de confidentialitate descrie politica societatii SIMRAL SKIN S.R.L, Sediu Soc. Florești, str Stejarului, Nr 52, Sc.1, Ap. 3 Cluj, email: [email protected], telefon: 0749 493 052, cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea datelor personale, date colectate daca utilizati site-ul nostru (https://centrulsomaart.ro/), numit “Serviciul”. Prin accesarea si utilizarea Serviciului nostru, iti exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor si datelor personale puse la dispozitie in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Serviciul nostru. Putem  modifica  aceasta  Politica  de  confidentialitate  in  orice  moment,  fara  notificare prealabila, si vom posta varianta revizuita si data intrarii in vigoare. Politica revizuita va intra in vigoare in termen de 180 de zile de la data publicarii si pentru utilizatorii care au acceptat vechea Politica. Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia dupa acest termen implica acceptarea automata la Politicii revizuite. In consecinta, recomandam consultarea periodica a paginii de Politica de confidentialitate. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM Colectam si procesam urmatoarele informatii puse la dispozitile de care utilizator in legatura cu accesarea si utilizarea Serviciului: Nume, Adresa email, Telefon, Profil social media, Data nasterii, Adresa CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII Colectam / Procesam informatile in situatiile urmatoare: (1) La deschiderea unui cont nou pe site: Nu; (2) Atunci cand interactionezi cu site-ul: Cookie-uri cum ar fi Google Analytics, Facebook Pixel, Altele, alte cookie-uri in conformitate cu Politica Cookie, etc.; (3) Pe baza de consimtamant (ex: abonare la Newsletter): Da; (4) Cand ne contactezi direct sau prin formularele de contact; (5) Cand efectuezi o plata: Nu. Nu stocam datele cardurilor pe serverul nostru, plata se face securizat prin intermediul unui procesator pe plati (ex: paypal, stripe, mobilpay, payu, etc); CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri: Marketing, Publicitate personalizata, Consimtamant Termeni & Conditii Daca vom intentiona sa folosim informatiile colectate pentru oricare alt scop, iti vom cere inainte de utilizare consimtamantul, si numai dupa primirea consimtamantului, si numai pentru scopurile pentru care a fost cerut, vor fi folosite in consecinta. Exceptia poate fi numai in legatura cu cerinte sau obligatii impuse de lege. CU CINE PARTAJAM INFORMATIILE: Nu vom partaja informatiile personale colectate catre terte parti, fara consimtamantul tau, cu exceptia unor situatii limitate, cum ar fi cele de mai jos. Reclama & Ad service (ex: Adwords), Companii servicii (ex: Paza, CCTV), Analytics (ex: Google analytics), Colectare date & Analiza date Conditionam transferul catre aceste terte parti de utilizarea informatiilor numai in scopul pentru care au fost colectate si transferate, si ne-stocarea acestora mai mult decat termenul agreat la colectare pentru indeplinirea scopului. Este posibil sa partajam informatiile colectate pentru urmatoarele: (1) pentru respectarea unor obligatii legale, sau aplicarea unor decizii judecatoresti; (2) sa demonstram colectarea acordului pentru aceasta Politica de confidentialitate; (3) sa raspundem unor reclamatii in legatura cu incalcarea unor drepturi ale unor terte parti, de catre Serviciul nostru.In situatia in care Serviciul nostru sau compania, fuzioneaza sau este achizitionata de catre o alta companie, informatiile colectate vor reprezenta active transferate catre noul proprietar. STOCAREA INFORMATIILOR COLECTATE Vom pastra informatiile colectate pentru Pana la stergerea contului sau atat timp cat este necsar sa fie indeplinit scopul pentru care au fost colectate, asa cum a fost detaliat in prezenta Politica de confidentialitate. Vom fi obligati sa pastram anumite informatii pe termen mai lung, cum ar fi inregistrarile contabile impuse de legislatia in vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor. Datele anonime si informatiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat. DREPTURILE TALE In functie de legislatia aplicabila, ai dreptul de acces si rectificare sau stergere a datelor tale personale colectate de catre noi, ai dreptul sa primesti o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restictiona procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autoritatii competente cu petitii sau reclamatii cu privire la drepturile tale. Pentru a-ti exercita aceste drepturi, ne poti contacta astfel: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, [email protected]. Iti vom raspunde la cerere in conformitate cu legislatia aplicabila, in termen de 30 zile. Ai posibilitatea sa te opui prelucrarii pentru comunicari de marketing sau analizei pentru publicitate personalizata, prin modificarea setarilor sau direct prin email la adresa [email protected]. Te rugam sa iei in considerare ca anumite informatii colectate sunt necesare pentru functionarea Serviciului, iar retragerea consimtamantului poate face ca acesta sa devina indisponibil pentru utilizare. COOKIE-URI, URMARIRE Pentru mai multe detalii cu privire la cookie-urile si tehnologiile utilizate, te rugam sa consulti Politica Cookie. SECURITATE Securitatea datelor si informatiilor colectate este importanta pentru noi, si vom implementa masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea si accesul neautorizat la datele colectate. Totusi, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absoluta si in consecinta nu putem garanta securitatea informatiilor colectate. LINK-URI EXTERNE Serviciul nostru poate afisa link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceasta Politica de confidentialitate nu are legatura cu politicile si practicile altor site-uri, inclusiv dar fara a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate de acest Serviciu. Iti recomandam sa consulti Politicile de confidentialitate ale oricaror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest Serviciu. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate si practicile altor site-uri. CONTACT / DPO Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesarea informatiilor / datelor personale colectate de catre noi, te rugam sa ne contactezi, „In atentia Responsabilului cu datele personale”, la adresa: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, email: [email protected]. Vom raspunde solicitarii in concordanta cu prevederile legale aplicabile in vigoare. Politica de confidentialitate a fost generate de hackeradvisor.com, © copyright si drepturi de proprietate intelectuala.
  Save settings
  Cookies settings