TRATAMENT PENTRU PICIOARE UMFLATE CLUJ

"Relaxează-te și redă echilibru cu un tratament picioare umflate în Cluj la Soma Art"

Oboseală, stres, statul prea mult în picioare? Picioarele tale merită o pauză! Descoperă tratamentul pentru picioare umflate, obosite și grele, conceput să ofere relaxare și alinare pentru momente de răsfăț în care te reconectezi cu tine și uiți de greutatea zilei. Vino să experimentezi ușurarea și confortul, iar picioarele tale îți vor mulțumi!

Beneficii tratament picioare umflate

Relaxează-te și redă echilibrul picioarelor tale

Te confrunți cu sindromul picioarelor umflate? Descoperă alinarea și confortul pe care ți le poate oferi tratamentul nostru. Acesta te ajută să reduci umflăturile si discomfortul provocat de statul prea mult în picioare, retenția de apă, sau anumite patologii medicale. În cele ce urmează îți prezentăm o parte din beneficiile tratamentului.

 • Stimularea drenajului limfatic: Stimularea drenajul limfatic te ajută la eliminarea excesului de lichide și toxine din țesuturi. Acest lucru reduce umflăturile și îmbunătățește sănătatea generală a picioarelor.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine: Prin masajul mecanic efectuat de aparat, circulația sanguină este îmbunătățită, ceea ce va ajuta la o oxigenare și nutriție mai bună a pielii și țesuturilor.
 • Reducerea senzației picioarelor grele: Tratamentul ajută la diminuarea senzației de picioare grele și obosite, oferind o senzație de ușurare și confort.
 • Alinarea durerii sau disconfortului: Oferă alinare persoanele care suferă de durere sau disconfort la nivelul picioarelor, ajutând la relaxarea mușchilor tensionați.
 • Efect Detoxifiant: Stimularea circulației limfatice, oferă detoxifiere naturală.
 • Aspect îmbunătăți al pielii: Tratamentul picioarelor umflate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii, făcând-o mai fermă și mai netedă.
De ce să alegi?

Un tratament pentru picioare umflate la Soma Art

Alege un tratament pentru picioare umflate și acordă picioarelor tale atenția și îngrijirea de care au nevoie. La Soma Art, ne specializăm în oferirea de soluții eficiente pentru reducerea umflăturilor, a durerii și a disconfortului asociat, astfel încât să poți să-ți recâștigi mobilitatea și sănătatea membrelor inferioare.

Descoperă alinarea și confortul pe care ți le poate oferi tratamentul nostru cu BTL Lymphastim. Te ajută să reduci umflăturile, să îmbunătățești circulația limfatică și sanguină, să te bucuri de o senzație de ușurare și relaxare. Tratamentul este nedureros, oferind o soluție eficace pe termen lung.

Tehnologia modernă BTL stimulează circulația sanguină și limfatică, oferind nu doar un simplu tratament pentru picioare grele și dureroase, ci și pentru sănătatea ta generală, prin prisma efectului de detoxifiere asociat cu drenajul imfatic.

La Soma Art adaptăm fiecare tratament în funcție de problema cu care te confrunți. Terapeutul nostru va lucra împreună cu tine pentru a creea un plan de tratament care să răspundă exact problemei tale.

Vino să te relaxezi într-un mediu calm și primitor, unde te vei simți răsfățat și înțeles. Profesionalismul și atenția noastră la detalii fac diferența.

Frumusețea ta este
grija noastră
Programează-ți acum ședința pentru
tratarea picioarelor umflate

Cum să tratezi picioarele umflate?

Tehnologia bTL este soluția!

Tehnologia BTL reprezintă o gamă de soluții și echipamente moderne utilizate în domeniul esteticii medicale

La Soma Art în Cluj, oferim tratament pentru picioarele umflate, grele și dureroase. Ne folosim de drenajul limfatic cu BTL Lymphastim, care este special recomandat pentru tratarea acestor probleme.

Tratament pentru picioare umflate in Cluj

Drenaj limfatic cu BTL LYMPHASTIM

Tratamentul cu BTL LYMPHASTIM reprezintă o metodă modernă și eficientă de tratament pentru picioare umflate prin drenaj limfatic. Folosește tehnologia compresiei pneumatice, cunoscută ca "presoterapie". Implică utilizarea unor aplicatori speciali, care crează efectul unui masaj delicat. Această metodă ajută la evacuarea reziduurilor metabolice din spațiile interstițiale, îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, și reduce edemul și staza limfatică.

Este o metodă non-chirurgicală și non-invazivă de tratament, fără nevoie de recuperare. În plus, BTL Lymphastim are setări avansate care permit personalizarea tratamentului, inclusiv opțiunea de a dezactiva unul sau mai multe compartimente în cazul în care pacientul nu poate tolera presiunea într-o anumită parte a corpului. Acest lucru asigură o adaptare precisă la nevoile individuale ale fiecărui pacient, maximizând astfel eficiența și confortul tratamentului

Majoritatea persoane observă o îmbunătățire a picioarelor după doar câteva ședințe, deși numărul recomandat de tratamente variază în funcție de severitatea edemelor și de răspunsul corpului.

cum funcționează?

tratamentul pentru picioare umflate prin drenaj limfatic

Cu senzația de picioare umflate, grele și dureroase se confruntă în general femeile. Principalele cauze sunt fluctuațiile hormonale, retenția de fluide (de ex. în sarcină), sedentarismul, îmbrăcămintea strâmtă sau anumite condiții medicale. 

Drenajul limfatic cu BTL Lymphastim folosește tehnologia compresiei pneumatice, cunoscută și ca presoterapie. Această tehnologie implică utilizarea unor aplicatori speciali (de exemplu, manșoane pentru picioare), care conțin multiple compartimente independente. Aceste compartimente sunt umflate cu aer într-o manieră controlată și secvențială.

Principiul de bază al acestui sistem este de a aplica presiune controlată pe zonele afectate pentru a facilita mișcarea limfei și a fluidelor în corp. Presiunea este aplicată într-o manieră ciclică, imitând astfel mișcările naturale ale sistemului limfatic. Această metodă ajută și îmbunătățește circulația sângelui și limfei, reduce inflamația și staza limfatică.

BTL Lymphastim oferă beneficii multiple, inclusiv relaxarea musculară, îmbunătățirea funcției digestive, a aspectului pielii și oferă beneficii reale pe partea de detoxifiere.

Este indicat și în tratamentul altor afecțiuni, precum insuficiența venoasă, edeme cronice și totodată este util în contextul esteticii pentru remodelarea corporală, combaterea celulitei sau a lipoedemelor.

Durată tratament pentru picioare umflate

Durata tratamentului pentru picioare umflate poate varia în funcție de anumite aspecte cum ar fi severitatea problemei, sau raspunsul vostru la tratament. În general, ședințele de drenaj limfatic care se folosesc pentru acest tratament dureaza apoximativ o oră.

Pentru a obține rezultatele așteptate, este recomandat să discuți cu terapeutul de la Soma Art și să stabiliți împreună un plan personalizat. În general recomandăm 2-3 ședințe săptămânal pentru o perioadă de 2-4 săptămâni, cu posibilitatea de ajustare în funcție de progres și rezultat.

Este important de menționat faptul că, deși majoritatea clienților observă îmbunătățiri după primele ședințe, se recomandă un protocol de tratament complet pentru rezultate optime și de lungă durată. Acest plan de tratament asigură o abordare comprehensivă și eficientă pentru reducerea umflăturilor și a disconfortului asociat cu picioarele umflate.
protection
Metoda non-invazivă și nedureroasă
rank
rezultate vizibile după prima ședinţă
case-study
testat și dovedit ștințific
 • tratament anticelulitic cluj
 • cum sa scapi de celulita
 • celulita fibroasa
 • eliminarea celulitei
 • ce este celulita
 • Exilis elite
 • X-WAVE

Pret tratament picioare umflate Cluj

1 Ședință
100 LEI
100 LEI
BTL LYMPHASYM Protocol 1H/ 1 Ședință
Pachet 6 ședințe
510 LEI
510 LEI
BTL LYMPHASYM Protocol 1H/ 6 Ședințe
Pachet 8 ședințe
600 LEI
600 LEI
BTL LYMPHASYM Protocol 1H/ 8 Ședințe
Pachet protocol
450 LEI
450 LEI
X-WAVE Protocol + EXILIS ELITE Protocol + LYMPHASTIM /Zonă / 1 Ședință

Întrebări frecvente

Care sunt cauzele picioarelor umflate?

Picioarele umflate pot fi cauzate de mai multe lucruri. Printre cele mai comune cauze se numără statul prelungit în picioare sau pe scaun, mai ales în timpul călătoriilor lungi cu mașina sau avionul. De asemenea și munca de birou poate duce la umflarea picioarelor. Acest lucru poate încetini circulația sângelui la nivelul picioarelor, ducând la acumularea de lichide.

O altă cauză poate fi supraponderalitatea, care pune presiune suplimentară pe picioare, sau sarcina, care poate afecta de asemenea circulația sângelui. Uneori, picioarele umflate pot fi un semn al unor probleme de sănătate mai grave, cum ar fi insuficiența cardiacă, probleme renale sau probleme ale ficatului, care afectează modul în care corpul tău elimină excesul de lichid din organism.

De asemenea, anumite medicamente, precum cele pentru tensiune arterială sau antiinflamatoarele, pot cauza sau agrava umflăturile. În cazuri mai rare, umflarea picioarelor poate indica o problemă mai gravă, cum ar fi tromboza venoasă profundă, care este reprezentată de un cheag de sânge la nivelul venos al piciorului.

Picioarele umflate pot fi tratate prin Drenaj Limfatic?

Da, drenajul limfatic este o metodă eficientă pentru tratarea picioarelor umflate, mai ales când edemul este cauzat de acumularea de lichid. Drenajul limfatic este o formă de masaj (presoterapie în cazul salonului nostru), care ajută la stimularea circulației limfei în corp. Limfa este un lichid care circulă prin sistemul limfatic și ajută la eliminarea deșeurilor și toxinelor din țesuturi.

Drenajul limfatic poate fi deosebit de util pentru persoanele care suferă de limfedem, o condiție în care limfa nu circulă eficient, ceea ce duce la acumularea de lichid și umflarea țesuturilor, adesea în brațe sau picioare. Această metodă poate reduce umflătura, durerea și discomfortul asociat cu acumularea de lichid.

Pe lângă limfedem, drenajul limfatic este benefic și pentru reducerea umflăturilor post-operatorii, îmbunătățirea circulației și promovarea unei senzații generale de bine. Totuși, este important ca drenajul limfatic să fie efectuat de un terapeut specializat în această tehnică, pentru a asigura siguranța și eficacitatea tratamentului. 

Dacă te confrunți cu picioare umflate și te gândești să încerci drenajul limfatic, este recomandat să discuți mai întâi cu un medic sau un specialist. Ei îți pot oferi sfaturi personalizate și te pot îndruma către un terapeut calificat în drenaj limfatic.

Picioarele umflate sunt un motiv de îngrijorare?

Da, picioarele umflate pot fi motiv de îngrijorare, mai ales dacă edemul este persistent, se înrăutățește sau este însoțit de alte simptome, cum ar fi durere, roșeață sau senzație de căldură în zona afectată. Aceste simptome pot indica o afecțiune mai gravă, cum ar fi tromboza venoasă profundă (TVP), care necesită atenție medicală imediată.

Dacă umflătura apare brusc la unul dintre picioare și este însoțită de durere și roșeață, este important să mergi la medic cât mai repede posibil. De asemenea, dacă ai probleme respiratorii, dureri în piept sau simptome care sugerează o problemă cardiacă sau renală, trebuie să cauți ajutor medical specializat

În cazul în care umflarea picioarelor este ușoară și pare să fie legată de statul prelungit în picioare sau pe scaun, încercarea unor metode simple, cum ar fi ridicarea picioarelor, mișcarea regulată și purtarea de ciorapi compresivi, poate ajuta. De asemenea la salonul de infrumusetare Soma Art noi oferim tratament pentru picioarele umflate prin Drenaj limfatic cu BTL Lymphastim.

Cum pot programa un tratament pentru picioare umflate în Cluj?

Pentru a programa o ședință de drenaj limfatic, pentru a trata picioarele umflate în Cluj, mai ales dacă ești interesat de tratamentele oferite de Soma Art și utilizarea sistemului BTL Lymphastim, iată câțiva pași pe care îi poți urma:

 • Sună la numărul de telefon afișat pe site și noi te vom îndruma în continuare.
 • Completează formularul de contact de pe site și vom reveni cu un telefon în cel mai scurt timp.
 • Caută locația Soma Art - Salon de infrumusetare Cluj pe Google Maps și preia indicațiile pe GPS.
Ce măsuri de siguranță și igienă sunt luate la salonul Soma Art din Cluj?

Siguranța și igiena sunt priorități pentru noi. Folosim echipamente sterilizate, respectăm toate normele de siguranță și igienă recomandate de lesgislația în vigoare.

Tratamente corporale și faciale

La salonul de infrumusetare din Cluj Soma Art te bucuri de proceduri complete și moderne, realizate cu tehnologii de ultimă generație. Te îndrumăm să alegi cea mai buna procedură pentru pielea ta.

luchiana 1539464978
luchiana 1539458861
luchiana 1539688496
luchiana 1539808281
Book Appointment
You can contact with us for booking service.

  About our salon
  GRIJA NOASTRĂ
  FRUMUSEȚEA TA
  Suntem aici să te ajutăm să obții piele fină, fermă, fără celulită, cicatrici sau vergeturi. Fie că vrei epilare definitivă, drenaj limfatic, tratamente corporale sau faciale, împreună găsim soluția perfectă adaptată nevoilor tale.
  Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcțiile de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. View more
  Cookies settings
  Acept
  Politica de confidențialitate și cookie-uri
  Privacy & Cookies policy
  Cookie name Active
  Politica de confidentialitate Data actualizarii  08-03-2024 Data intrarii in vigoare 08-03-2024 Aceasta Politica de confidentialitate descrie politica societatii SIMRAL SKIN S.R.L, Sediu Soc. Florești, str Stejarului, Nr 52, Sc.1, Ap. 3 Cluj, email: [email protected], telefon: 0749 493 052, cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea datelor personale, date colectate daca utilizati site-ul nostru (https://centrulsomaart.ro/), numit “Serviciul”. Prin accesarea si utilizarea Serviciului nostru, iti exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor si datelor personale puse la dispozitie in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Serviciul nostru. Putem  modifica  aceasta  Politica  de  confidentialitate  in  orice  moment,  fara  notificare prealabila, si vom posta varianta revizuita si data intrarii in vigoare. Politica revizuita va intra in vigoare in termen de 180 de zile de la data publicarii si pentru utilizatorii care au acceptat vechea Politica. Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia dupa acest termen implica acceptarea automata la Politicii revizuite. In consecinta, recomandam consultarea periodica a paginii de Politica de confidentialitate. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM Colectam si procesam urmatoarele informatii puse la dispozitile de care utilizator in legatura cu accesarea si utilizarea Serviciului: Nume, Adresa email, Telefon, Profil social media, Data nasterii, Adresa CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII Colectam / Procesam informatile in situatiile urmatoare: (1) La deschiderea unui cont nou pe site: Nu; (2) Atunci cand interactionezi cu site-ul: Cookie-uri cum ar fi Google Analytics, Facebook Pixel, Altele, alte cookie-uri in conformitate cu Politica Cookie, etc.; (3) Pe baza de consimtamant (ex: abonare la Newsletter): Da; (4) Cand ne contactezi direct sau prin formularele de contact; (5) Cand efectuezi o plata: Nu. Nu stocam datele cardurilor pe serverul nostru, plata se face securizat prin intermediul unui procesator pe plati (ex: paypal, stripe, mobilpay, payu, etc); CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri: Marketing, Publicitate personalizata, Consimtamant Termeni & Conditii Daca vom intentiona sa folosim informatiile colectate pentru oricare alt scop, iti vom cere inainte de utilizare consimtamantul, si numai dupa primirea consimtamantului, si numai pentru scopurile pentru care a fost cerut, vor fi folosite in consecinta. Exceptia poate fi numai in legatura cu cerinte sau obligatii impuse de lege. CU CINE PARTAJAM INFORMATIILE: Nu vom partaja informatiile personale colectate catre terte parti, fara consimtamantul tau, cu exceptia unor situatii limitate, cum ar fi cele de mai jos. Reclama & Ad service (ex: Adwords), Companii servicii (ex: Paza, CCTV), Analytics (ex: Google analytics), Colectare date & Analiza date Conditionam transferul catre aceste terte parti de utilizarea informatiilor numai in scopul pentru care au fost colectate si transferate, si ne-stocarea acestora mai mult decat termenul agreat la colectare pentru indeplinirea scopului. Este posibil sa partajam informatiile colectate pentru urmatoarele: (1) pentru respectarea unor obligatii legale, sau aplicarea unor decizii judecatoresti; (2) sa demonstram colectarea acordului pentru aceasta Politica de confidentialitate; (3) sa raspundem unor reclamatii in legatura cu incalcarea unor drepturi ale unor terte parti, de catre Serviciul nostru.In situatia in care Serviciul nostru sau compania, fuzioneaza sau este achizitionata de catre o alta companie, informatiile colectate vor reprezenta active transferate catre noul proprietar. STOCAREA INFORMATIILOR COLECTATE Vom pastra informatiile colectate pentru Pana la stergerea contului sau atat timp cat este necsar sa fie indeplinit scopul pentru care au fost colectate, asa cum a fost detaliat in prezenta Politica de confidentialitate. Vom fi obligati sa pastram anumite informatii pe termen mai lung, cum ar fi inregistrarile contabile impuse de legislatia in vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor. Datele anonime si informatiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat. DREPTURILE TALE In functie de legislatia aplicabila, ai dreptul de acces si rectificare sau stergere a datelor tale personale colectate de catre noi, ai dreptul sa primesti o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restictiona procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autoritatii competente cu petitii sau reclamatii cu privire la drepturile tale. Pentru a-ti exercita aceste drepturi, ne poti contacta astfel: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, [email protected]. Iti vom raspunde la cerere in conformitate cu legislatia aplicabila, in termen de 30 zile. Ai posibilitatea sa te opui prelucrarii pentru comunicari de marketing sau analizei pentru publicitate personalizata, prin modificarea setarilor sau direct prin email la adresa [email protected]. Te rugam sa iei in considerare ca anumite informatii colectate sunt necesare pentru functionarea Serviciului, iar retragerea consimtamantului poate face ca acesta sa devina indisponibil pentru utilizare. COOKIE-URI, URMARIRE Pentru mai multe detalii cu privire la cookie-urile si tehnologiile utilizate, te rugam sa consulti Politica Cookie. SECURITATE Securitatea datelor si informatiilor colectate este importanta pentru noi, si vom implementa masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea si accesul neautorizat la datele colectate. Totusi, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absoluta si in consecinta nu putem garanta securitatea informatiilor colectate. LINK-URI EXTERNE Serviciul nostru poate afisa link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceasta Politica de confidentialitate nu are legatura cu politicile si practicile altor site-uri, inclusiv dar fara a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate de acest Serviciu. Iti recomandam sa consulti Politicile de confidentialitate ale oricaror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest Serviciu. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate si practicile altor site-uri. CONTACT / DPO Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesarea informatiilor / datelor personale colectate de catre noi, te rugam sa ne contactezi, „In atentia Responsabilului cu datele personale”, la adresa: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, email: [email protected]. Vom raspunde solicitarii in concordanta cu prevederile legale aplicabile in vigoare. Politica de confidentialitate a fost generate de hackeradvisor.com, © copyright si drepturi de proprietate intelectuala.
  Save settings
  Cookies settings