EPILARE DEFINITIVA CLUJ

"Frumusețe fără compromis: Descoperă epilarea definitivă la Soma Art în Cluj"

La Soma Art îți oferim o soluție pentru epilare definitiva în Cluj cu ajutorul unei tehnologii moderne care are la baza un dispozitiv medical de care sigur nu ve-i fi dezamăgită. Ne asigurăm că fiecare tratament este adaptat nevoilor și tipului tău de piele. Fie că îți dorești să spui adio rutinei zilnice de epilare sau vrei să te bucuri de o piele netedă și fină, echipa noastră este alături de tine pentru a-ți transforma visul în realitate.

Vino la Soma Art și testează o ședință gratuită de epilare în zona Axilei!

Beneficii tratament epilare definitiva

UITA DE FOLICULITA

Epilarea definitiva reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru îndepărtarea firelor de par din zonele nedorite. Oferă multiple avantaje față de metodele tradiționale de epilare. Această abordare îmbunătățește calitatea vieții prin diverse beneficii semnificative:

 • Economisești bani: Comparativ cu costurile generate de metodele tradiționale (aparat de ras, ceară, etc.), beneficiile epilarii definitive se dovedesc a fi o investiție bună din punct de vedere a raportului eficiență/cost pe termen lung.
 • Îmbunătățește textura pielii: Pe lângă eliminarea părului, epilarea la Soma Art îmbunătățește textura generală a pielii prin stimularea producței de colagen și elastină. În felul acesta dermul devine neted și ferm.
 • Tratează foliculita: Previne și tratează foliculita, o afecțiune întâlnită des, caracterizată prin inflamația foliculilor de păr. Metodele tradiționale, cum ar fi aparatele de ras sau epilarea cu ceară, irită pielea și duc la apariția foliculitei.
 • Salvează timp prețios: Elimină necesitatea rutinei zilnice sau săptămânale de îndepărtare a părului, economisind timp prețios. 

Alegând să te epilezi definitiv, optezi pentru o soluție de îngrijire modernă, care aduce beneficii estetice, practice și de sănătate a pielii pe termen lung.

BTL-Exilite_B&A-1-Underarm-BeforeBTL-Exilite_B&A-1-Underarm-After
Exilite_HR_BeforeExilite_HR_After
De ce să alegi?

epilare definitiva la Soma Art în Cluj

Alege tratamentul pentru epilare definitiva la salonul Soma Art și vei beneficia de o experință superioară, datorată uneia dintre cele mai inovative tehnologii disponibile pe piață

Îți punem la dispoziție tehnologia BTL EXILITE, un sistem de epilare medical. Acesta utilizează lumina intens pulsată pentru țintirea și distrugerea foliculilor de păr, reducând semnificativ creșterea lor fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Noi cunoaștem faptul că fiecare piele este unică. Ședințele sunt complet personalizate pentru a se potrivi nevoilor și tipului tău de piele, asigurându-ne că beneficiezi atât de siguranță, cât și de eficiență sporită.

Confortul tău, prioritatea noastră. Tehnologia BTL EXILITE este proiectată pentru a minimiza disconfortul creeat în timpul tratamentului, permițând o epilare eficientă fără pic de durere.

Datorită eficienței tehnologiei IPL, vei observa o reducere semnificativă a firelor nedorite chiar de la prima ședință, iar rezultatele se îmbunătățesc substanțial pe parcursul tratamentului. Într-un final vei avea nevoie de o singură ședință anuală de întreținere.

Iulia Erejdi
Iulia Erejdi
Salonul Soma Art este o revelație pentru mine. Este foarte plăcut ca atmosfera, cât și la nivel profesional. Alexandra este o profesionistă, are multe cunoștințe ceea ce oferă încredere clienților în privința procedurii și a consecințelor sănătoase asupra organismului, plus că deține o aparatură performantă, ceea ce mă face să revin. Recomandat cu multa încredere acest salon și îi urez mult succes Alexandrei, cred că o să aibă un viitor luminos pentru că este pasionata și interesata de ceea ce face și ceea ce oferă clienților.
Catalin Vadan
Catalin Vadan
Servicii de calitate superioară, curățenie si personal extrem de amabil!
Isabella szabo
Isabella szabo
Este mai mult decât un salon. Este locul unde mă duc să mă relaxez, să uit de probleme, ori să mă simt specială! Fac drenaj limfatic anticelulitic din decembrie iar rezultatele nu au intarziat sa vina. Initial am inceput cu drenaj limfatic de detox. Dupa sedinta m-am dus la baie in continuu. Efectiv nu mi-a venit sa cred.... nu mai spus de senzatia de picioare usoare. INCREDIBIL! Iar ce apreciez cel mai mult este faptul ca mereu sunt asteptata cu cafea si mi se acorda atentia de care am nevoie in functie de starea mea psihica din ziua respectiva.
Bianca Raluca Sipos
Bianca Raluca Sipos
Recomand!!! Preturi accesibile si atmosfera foarte placuta. ❤️
Elena Corseu
Elena Corseu
Am apelat la Alexandra pentru epilare definitiva si inca de la prima sedinta am simtit ca sunt pe maini bune! Alexandra a inteles perfect nevoile, temerile si asteptarile mele de la aceasta procedura ! Recoamnd cu drag!
Andrei-Stefan Boitan
Andrei-Stefan Boitan
Personal prietenos orientat către rezultatele și obiectivele clienților, nu am simțit presiunea de a oferi serviciile sau graba în execuția acestuia, ci mai degrabă dorința de face clientul conștient de faptul ca serviciul ales nu are rezultate doar datorita serviciului achizitionat(desi rezultatele s-au observat rapid), ci și datorita mie, adoptând un stil de viață mai sănătos. Sigur voi reveni!
Anca Pintilie
Anca Pintilie
Cele mai bune condiții și cele mai bune rezultate!!
Frumusețea ta este
grija noastră
Programează-ți acum ședința pentru
Epilare definitiva în Cluj

Cum să scapi de firele de păr nedorite?

Tehnologia bTL este soluția!

Tehnologia BTL reprezintă o gamă de soluții și echipamente moderne utilizate în domeniul esteticii medicale

La Soma Art oferim soluții complete pentru epilarea definitiva. Garantăm rezultate optime și de lungă durată. Recomandăm un protocol de tratament personalizat, care include tehnologia  BTL EXILITE. Acest sistem reprezintă vârful tehnologiei în domeniu, oferind totodată o metodă sigură și eficientă pentru eliminarea definitivă a firelor de păr.

Epilare definitiva in Cluj cu BTL EXILITE

Epilare definitiva cu BTL EXILITE

Aparatul Exilite utilizează principiul fototermolizei selective, prin care energia generată de lumină este absorbită selectiv de pigmentul (melanina) din foliculii de păr. Absorbția energiei de către melanină generează căldură, care distruge foliculul și reduce regenerarea, respectiv împiedică semnificativ creșterea acestuia.

Aparatul emite un spectru larg de lungimi de undă, permițând personalizarea tratamentului în funcție de culoarea, grosimea părului și tipul de piele. Poate fi folosit pe diferite zone ale corpului, inclusiv in zona feței. Pentru a reduce disconfortul din timpul tratamentului, BTL EXILITE include un sistem de răcire avansat.

Este o metodă non-chirurgicală și non-invazivă de tratament, fără nevoie de recuperare. Tratamentul este confortabil și sigur, fără să prezinte efecte secundare.

La Soma Art

epilarea definitiva tratează foliculita

În cadrul salonului nu ne preocupăm doar de frumusețea pielii tale, ci și de sănătatea acesteia. Suntem mândri pentru că putem să îți oferim un tratament modern de epilare definitiva prin tehnologia IPL care îndepărtează parul nedorit și în același timp tratează și foliculita.

CE ESTE FOLICULITA?

 • Foliculita este o afecțiune a pielii în care firele de păr devin inflamate, iar adesea sunt însoțite de pustule (leziuni cutanate). Poate fi cauzată de mai mulți factori, precum infecția bacteriană. Epilatul tradițional provoacă adesea foliculită.

CUM TRATEAZĂ TEHNOLOGIA IPL FOLICULITA?

 • Epilarea definitiva cu lumina intens pulsată (IPL) oferă tratament pentru foliculita prin reducerea creșterii firelor de păr din zonele afectate, distrugând bacteriilor responsabile de această afecțiune și totodată reduce inflamația oferind confort și alinare.

Epilarea IPL este eficientă pentru tratarea unor zone mari ale corpului. Poate distruge mai multe fire de păr în același timp, ceea ce face procedura să fie rapidă și cel puțin la fel de eficientă în comparație cu alte metode profesionale de epilat.

OFERIM TRATAMENT PENTRU HIRSUTISM

Da, tehnologia IPL (Lumină Intens Pulsată) este eficientă în tratarea hirsutismului. Ce este hirsutismul? acesta reprezintă o afecțiune caracterizată prin creșterea excesivă a părului la femei în anumite zone în care firele de păr sunt de obicei mai fine și mai puțin vizibile.

Durată tratament epilare definitiva

Când vine vorba de epilare definitiva cu BTL EXILITE, mulți clienți sunt curioși cât timp durează tratamentul pentru a obține rezultatele dorite. Procesul poate varia de la o persoană la persoană, însă există câteva repere generale pe care le putem lua în considerare.

Epilarea poate fi realizată pe diferite zone corporale, precum zona inghinală, a axinelor, fața, fesele sau gâtul, practic pe tot corpul. Acesta este motivul pentru care durata tratamentului este direct influențată de dimensiunea zonei tratate. Totuși și densitatea firelor de păr sau răspunsul individual al corpului sunt de luat în calcul pentru stabilirea duratei.

În general, sunt necesare între 6 și 8 ședințe pentru a a atinge obiectivul final. Din punct de vedere a timpului, o ședință variază de la 15 minute până la oră, totul este dictat de dimensiunea zonei pe care se aplică tratamentul.

Se recomandă un interval de 4-6 săptămâni între ședințele de tratament. Acest lucru permite pielii să se vindece și dă timp foliculilor de păr să intre în faza de creștere activă, în care epilarea este cea mai eficientă.
protection
Metoda non-invazivă și nedureroasă
rank
rezultate vizibile după prima ședinţă
case-study
testat și dovedit ștințific
 • epilare definitiva cluj
 • foliculita tratament
 • salon epilare definitiva
 • epilare ipl
 • hirsutism tratament
 • epilare definitiva pret
 • BTL EXILITE

Pret epilare definitiva Cluj

Epilare definitiva axile
120 LEI
120 LEI
Epilare definitiva bikini
100 lei
100 lei
epilare definitiva inghinal integral
250 lei
250 lei
Epilare definitiva Brate + antebrate
280 lei
280 lei
Epilare definitiva Fata integral
200 LEI
200 LEI
Full Body
850 lei
850 lei
Pachet 5+1 (1 ședință gratuită)
Picioare integral
400 LEI
400 LEI

40% Reducere

1 Ședință Picioare + Axile + Inghinal

LEI 490

Beneficiezi de 1 ședință de epilare definitivă pentru Picioare lung + Axile + Inghinal total.

50% Reducere

6 ședințe Axile

LEI 300

Beneficiezi de 6 ședințe de epilare definitivă în zona Axile pe care le poți plăti în 3 rate.

35% Reducere

1 ședință Full Body

LEI 715

Full Body ( include Picioare lung, Brațe lung, Axile, Inghinal total, Interfesier, Mustață).

6 ședințe picioare

+ 6 ȘEDINȚE AXILE

LEI 2400

6 ședințe pentru picioare integral + 6 ședințe Axile integral cu plata în 3 rate

50% Reducere

6 ședințe Inghinal + Axile

LEI 1050

Beneficiezi de 6 ședințe de epilare definitivă în zona Inghinală + Axile integral cu plata în 3 rate.

40% Reducere

6 ședințe Full Body

LEI 3960

Full Body (include Picioare lung, Brațe lung, Axile, Inghinal total, Interfesier, Mustață). 3 rate

Ce este epilarea definitiva cu IPL?

Epilarea definitivă este o metodă prin care încercăm să scăpăm de părul nedorit pentru totdeauna sau pentru o perioadă foarte lungă de timp. Se folosește o tehnică specială bazată pe lumina intens pulsată (IPL).

IIPL atacă rădăcina firului de păr, respectiv foliculul și împiedică sau reduce semnificativ creșterea acestuia în viitor. Gândește-te la epilarea definitivă ca la un fel de „hibernare” pentru creșterea părului, unde firele nu mai cresc sau creșterea devine extrem de lentă. Acesta este motivul pentru care se recomandă o ședință de întreținere în fiecare an.

Întrebări frecvente

Cum funcționează epilarea definitiva IPL?

Epilarea definitivă cu IPL (Lumina Pulsată Intensă) este o tehnică modernă care ajută la reducerea permanentă a părului nedorit de pe față și corp. BTL EXILITE  folosește lumini cu spectru larg, este diferit de tehnologia laser care folosește o singură lungime de undă de lumină. E ca și cum ai folosi un proiector cu multe lumini colorate în loc de o lanternă care emite o singură culoare.

 • Lumina: Aparatul pe bază de IPL emite o lumină intensă care pătrunde prin piele până la foliculul de păr.
 • Absorbția: Pigmentul din păr (melanina) absoarbe lumina. Pentru că lumina este convertită în căldură, căldura distruge foliculul de păr.
 • Rezultatul: Fără folicul, părul nu mai poate crește, ceea ce duce la reducerea permanentă a firelor de păr după câteva

Nu ezitați să ne contactați.

Ce ar trebui să cunoști înainte de a veni la o ședință de epilare IPL?

IPL-ul poate trata diferite tipuri de piele și culori ale firelor de păr. Totuși cele mai bune rezultate sunt adesea observate la persoanele cu păr închis și piele deschisă. Spre deosebire de tratamentul cu laser, epilarea definitiva cu lumină intens pulsatilă poate acoperi zone mari, într-un timp scurt, făcând tratamentul mai eficient pentru zone extinse, cum ar fi picioarele sau spatele.

Ce trebuie să știi înainte de a alege IPL?

De obicei, sunt necesare câteva ședințe pentru rezultate optime, deoarece părul crește în cicluri diferite. Totuși rezultate remarcabile se văd după prima ședință. Nu este recomandat ca pielea să fie bronzata înainte de tratament. Nu sunt recomandate medicamentele fotosensibilizante, iar această discuție trebuie purtată cu un medic specialist înainte de apelarea la tratamentul de epilare.

Poate apărea o ușoară roșeață

De ce să aleg IPL în loc de o epilare definitiva laser?
 • Versatilitate Mai Mare

IPL emite un spectru larg de lumină, ceea ce îl face adaptabil pentru diferite tipuri de piele și culori ale părului. Laserul este mai specific și de obicei mai eficient pe contrastul mare între culoarea părului și piele. Problema aceasta este întâlnită și la epilarea IPL, dar totuși un contrast scăzut nu pune probleme la fel de mari precum în cazul laserului.

 • Tratarea zonelor mai mari

Deoarece lumina intens pulsată poate acoperi o zonă mai mare dintr-un singur impuls de lumină, tratamentele pot fi mai rapide, ceea ce este ideal pentru zona picioarelor sau spatelelui. Laserul este mai precis, și totodată mai potrivit pentru zone mici și detaliate.

 • Durere Redusă 

Mulți pacienți consideră că IPL este mai putin dureros comparativ cu laserul, deoarece energia este distribuită pe o arie mai mare și nu este concentrată pe un punct fix.

 • Riscuri și Efecte Secundare Reduse

Ambele tipuri de epilare definitiva prezintă risc scăzut de efecte secundare, precum pigmentarea. In cazul în care sunt folosite de personal fără experiență, care nu respectă protocolul, pot exista anumite riscuri.

Alegerea între epilarea IPL și epilarea laser ar trebui să se bazeze pe o evaluare atentă a nevoilor, tipului de piele și păr, precum și a obiectivelor de tratament. Consultarea cu un specialist în epilare definitiva poate ajuta la determinarea celei mai bune opțiuni pentru tine. Indiferent de metodă, important este să te simți confortabil și în siguranță cu alegerea facută.

Este epilarea definitiva sigură?

Epilarea definitivă, fie că vorbim de IPL (Lumina Pulsată Intensă) sau de laser, este considerată sigură în mod general când este efectuată de personal calificat. Totuși, ca orice procedură , are anumite riscuri și efecte secundare posibile.

Ce măsuri de siguranță și igienă sunt luate la Soma Art?

Siguranța și igiena sunt priorități pentru noi. Folosim echipamente sterilizate, respectăm toate normele de siguranță și igienă recomandate de lesgislația în vigoare.

Tratamente corporale și faciale

La salonul de infrumusetare din Cluj Soma Art te bucuri de proceduri complete și moderne, realizate cu tehnologii de ultimă generație. Te îndrumăm să alegi cea mai buna procedură pentru pielea ta.

Grija noastră?
Frumusețea ta
Suntem aici să te ajutăm să obții piele fină, fermă, fără celulită, cicatrici sau vergeturi. Fie că vrei epilare definitivă, drenaj limfatic, tratamente corporale sau faciale, împreună găsim soluția perfectă adaptată nevoilor tale.
Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcțiile de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. View more
Cookies settings
Acept
Politica de confidențialitate și cookie-uri
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Politica de confidentialitate Data actualizarii  08-03-2024 Data intrarii in vigoare 08-03-2024 Aceasta Politica de confidentialitate descrie politica societatii SIMRAL SKIN S.R.L, Sediu Soc. Florești, str Stejarului, Nr 52, Sc.1, Ap. 3 Cluj, email: [email protected], telefon: 0749 493 052, cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea datelor personale, date colectate daca utilizati site-ul nostru (https://centrulsomaart.ro/), numit “Serviciul”. Prin accesarea si utilizarea Serviciului nostru, iti exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor si datelor personale puse la dispozitie in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Serviciul nostru. Putem  modifica  aceasta  Politica  de  confidentialitate  in  orice  moment,  fara  notificare prealabila, si vom posta varianta revizuita si data intrarii in vigoare. Politica revizuita va intra in vigoare in termen de 180 de zile de la data publicarii si pentru utilizatorii care au acceptat vechea Politica. Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia dupa acest termen implica acceptarea automata la Politicii revizuite. In consecinta, recomandam consultarea periodica a paginii de Politica de confidentialitate. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM Colectam si procesam urmatoarele informatii puse la dispozitile de care utilizator in legatura cu accesarea si utilizarea Serviciului: Nume, Adresa email, Telefon, Profil social media, Data nasterii, Adresa CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII Colectam / Procesam informatile in situatiile urmatoare: (1) La deschiderea unui cont nou pe site: Nu; (2) Atunci cand interactionezi cu site-ul: Cookie-uri cum ar fi Google Analytics, Facebook Pixel, Altele, alte cookie-uri in conformitate cu Politica Cookie, etc.; (3) Pe baza de consimtamant (ex: abonare la Newsletter): Da; (4) Cand ne contactezi direct sau prin formularele de contact; (5) Cand efectuezi o plata: Nu. Nu stocam datele cardurilor pe serverul nostru, plata se face securizat prin intermediul unui procesator pe plati (ex: paypal, stripe, mobilpay, payu, etc); CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri: Marketing, Publicitate personalizata, Consimtamant Termeni & Conditii Daca vom intentiona sa folosim informatiile colectate pentru oricare alt scop, iti vom cere inainte de utilizare consimtamantul, si numai dupa primirea consimtamantului, si numai pentru scopurile pentru care a fost cerut, vor fi folosite in consecinta. Exceptia poate fi numai in legatura cu cerinte sau obligatii impuse de lege. CU CINE PARTAJAM INFORMATIILE: Nu vom partaja informatiile personale colectate catre terte parti, fara consimtamantul tau, cu exceptia unor situatii limitate, cum ar fi cele de mai jos. Reclama & Ad service (ex: Adwords), Companii servicii (ex: Paza, CCTV), Analytics (ex: Google analytics), Colectare date & Analiza date Conditionam transferul catre aceste terte parti de utilizarea informatiilor numai in scopul pentru care au fost colectate si transferate, si ne-stocarea acestora mai mult decat termenul agreat la colectare pentru indeplinirea scopului. Este posibil sa partajam informatiile colectate pentru urmatoarele: (1) pentru respectarea unor obligatii legale, sau aplicarea unor decizii judecatoresti; (2) sa demonstram colectarea acordului pentru aceasta Politica de confidentialitate; (3) sa raspundem unor reclamatii in legatura cu incalcarea unor drepturi ale unor terte parti, de catre Serviciul nostru.In situatia in care Serviciul nostru sau compania, fuzioneaza sau este achizitionata de catre o alta companie, informatiile colectate vor reprezenta active transferate catre noul proprietar. STOCAREA INFORMATIILOR COLECTATE Vom pastra informatiile colectate pentru Pana la stergerea contului sau atat timp cat este necsar sa fie indeplinit scopul pentru care au fost colectate, asa cum a fost detaliat in prezenta Politica de confidentialitate. Vom fi obligati sa pastram anumite informatii pe termen mai lung, cum ar fi inregistrarile contabile impuse de legislatia in vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor. Datele anonime si informatiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat. DREPTURILE TALE In functie de legislatia aplicabila, ai dreptul de acces si rectificare sau stergere a datelor tale personale colectate de catre noi, ai dreptul sa primesti o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restictiona procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autoritatii competente cu petitii sau reclamatii cu privire la drepturile tale. Pentru a-ti exercita aceste drepturi, ne poti contacta astfel: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, [email protected]. Iti vom raspunde la cerere in conformitate cu legislatia aplicabila, in termen de 30 zile. Ai posibilitatea sa te opui prelucrarii pentru comunicari de marketing sau analizei pentru publicitate personalizata, prin modificarea setarilor sau direct prin email la adresa [email protected]. Te rugam sa iei in considerare ca anumite informatii colectate sunt necesare pentru functionarea Serviciului, iar retragerea consimtamantului poate face ca acesta sa devina indisponibil pentru utilizare. COOKIE-URI, URMARIRE Pentru mai multe detalii cu privire la cookie-urile si tehnologiile utilizate, te rugam sa consulti Politica Cookie. SECURITATE Securitatea datelor si informatiilor colectate este importanta pentru noi, si vom implementa masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea si accesul neautorizat la datele colectate. Totusi, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absoluta si in consecinta nu putem garanta securitatea informatiilor colectate. LINK-URI EXTERNE Serviciul nostru poate afisa link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceasta Politica de confidentialitate nu are legatura cu politicile si practicile altor site-uri, inclusiv dar fara a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate de acest Serviciu. Iti recomandam sa consulti Politicile de confidentialitate ale oricaror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest Serviciu. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate si practicile altor site-uri. CONTACT / DPO Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesarea informatiilor / datelor personale colectate de catre noi, te rugam sa ne contactezi, „In atentia Responsabilului cu datele personale”, la adresa: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, email: [email protected]. Vom raspunde solicitarii in concordanta cu prevederile legale aplicabile in vigoare. Politica de confidentialitate a fost generate de hackeradvisor.com, © copyright si drepturi de proprietate intelectuala.
Save settings
Cookies settings