TRATAMENT PIELE LASATA CLUJ

"Crește-ți stima de sine: Alege un Tratament Pentru o Piele Tonifiată care radiază!"

În căutarea armoniei dintre frumusețe și sănătate, salonul de înfrumusetare Soma Art îți deschide porțile pentru un tratament piele lasata in Cluj. Un spațiu unde frumusețea și revitalizarea se întâlnesc. Aici, fiecare tratament este mai mult decât o simplă procedură – tratamentele noastre sunt concepute pentru a-ți oferi rezultate vizibile și de durată. În timpul vizitei tale, te vei bucura de un mediu calm și relaxant.

Beneficii tratament piele lasata

Fermitate și Elasticitate

La Soma Art Cluj tratamentul pentru pielea lasata nu este reprezentat printr-o o simplă procedură cosmetică. Este o investiție în frumusețea și sănătatea pielii tale pe termen lung. îți vom prezenta o parte din  beneficiile care le oferă tratamentul împotriva laxității pielii.

 • Îmbunătățește elasticitatea pielii: Tratamentul ajută la stimularea producției de colagen și elastină, două proteine esențiale pentru menținerea elasticității și fermității pielii.
 • Aspect întinerit și piele tonifiata: Pielea lasata devine fermă și netedă, câștigând un aspect mai tânăr.
 • Îmbunătățește textura pielii: Tratamentul duce la o textură îmbunătățită a pielii, făcând-o mai netedă și mai plăcută la atingere.
 • Câștigi încredere și stimă de sine : Sentimentul de a arăta și a te simți bine în propria piele contribuie semnificativ la încrederea și starea ta generală de bine.
 • Rezult de lungă durată: Efectele pozitive ale tratamentului pentru pielea lasata vor fi vizibile pe termen lung.
 • Tehnici neinvazive și confortabile: Tratamentele noastre pentru pielea lasata sunt neinvazive, ceea ce înseamnă că beneficiezi de rezultate eficiente fără durere sau timp de recuperare.
Exilis_B&A_Kacki_belly2_beforeExilis_B&A_Kacki_belly2_after
De ce să alegi?

Un tratament piele lasata la Soma Art

Majoritatea persoanelor nu doresc să treacă printr-o intervenție chirurgicală care presupune anumite riscuri sau complicații. Noi venim cu o alternativă eficientă împotriva laxității pielii.

Alegând un tratament pentru pielea lasata în cadrul salonului Soma Art, vei beneficia de tehnologia BTL care este recunoscută pentru eficacitatea sa în tratamente estetice. Aparatura X-Wave și Exilis Elite sunt printre cele mai avansate echipamente disponibile pe piață care oferă tratamente eficiente și de calitate.

Acesta este motivul pentru care noi oferim tratamente complet personalizate. Această aparatură permite ajustarea precisă a setărilor pentru a se potrivi nevoilor specifice pielii tale.

Tratamentul cu tehnologia BTL este non-invaziv și confortabil în același timp. X-Wave și EXILIS ELITE ajută la îmbunătățirea texturii pielii prin stimularea proceselor de vindecare naturale ale acesteia.

Alege Soma Art pentru tratamentul pielii lasate și nu beneficiezi doar de tehnologia de ultimă oră, ci și de o abordare personalizată și profesională, toate într-un mediu cald, relaxant și primitor.

Frumusețea ta este
grija noastră
Programează-ți acum ședința pentru
tratarea pielii lasate

Cum să scapi de pielea lasata?

Tehnologia bTL este soluția!

Tehnologia BTL reprezintă o gamă de soluții și echipamente moderne utilizate în domeniul esteticii medicale

La Soma Art în Cluj, tratăm pielea lasata de pe toate zonele corpului fie că este vorba de abdomen, brațe, genunchi sau coapse interne. Pentru rezultate rapide și eficiente recomandăm un protocol de tratament format din procedurile pe care vi le prezentăm mai jos.

Tratamente corporale in Cluj cu BTL Exilis Elite

Tratament piele lasata cu BTL EXILIS ELITE

Tratamentul pentru pielea lasata cu BTL Exilis Elite se folosește în paralel pentru a obține rezultate mai bune. La fel ca și în cazul X-WAVE-ului acesta este non-invaziv. Combină radiofrecvența și ultrasunetele pentru a pătrunde în straturile profunde ale pielii fără a afecta straturile superficiale. Căldura generată de Exilis Elite stimulează producția de colagen și elastină, restabilind fermitatea și elasticitatea pielii.

Aparatul permite ajustarea precisă a energiei pentru a trata eficient diverse zone ale corpului și diferite grade de laxitate a pielii. Este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Este recunoscut pentru siguranța și eficiența sa, fiind un tratament popular în clinicile de estetică. Este o procedură confortabccare nu provoacă durere, descrisă precum o senzație de căldură relaxantă.

Tratamente corporale in Cluj cu BTL X-WAVE

Tratament piele lasata cu BTL X-WAVE

Tratamentul cu X-WAVE este o metodă modernă și eficientă pentru tonifierea pielii. Folosește undele acustice care sunt direcționate către zonele afectate și stimulează procesele naturale de vindecare ale pielii. Undele acustice îmbunătățesc circulația sângelui și stimulează mecanic producția de colagen care este esențială pentru restabilirea elasticității și fermității pielii.

Este o metodă non-chirurgicală și non-invazivă de tratament, fără necesitate de recuperare. Poate fi folosit pe diferite zone ale corpului unde pielea este lasata, cum ar fii abdomenul, brațele, sau zona coapselor interioare. Tratamentul este confortabil și sigur, fără sa prezinte efecte secundare.

Multe persoane observă o îmbunătățire a aspectului pielii după doar câteva ședințe, deși numărul recomandat de tratamente variază în funcție de textura pielii.

X-WAVE ȘI EXILIS ELITE sunt benefice și pentru
Soma Art oferă

Tratament pentru pielea lasata de pe gusa

Există o serie factori care influnțează pielea lasata din zona gâtului, respectiv gusa. Aceasta poate apărea din varii motive, iar cele mai comune sunt: îmbătrânirea naturală, pierderea rapidă în greutate, expunerea la soare, factorii genetici sau schimbările hormonale.

La Soma Art, înțelegem cât de important este pentru tine să te simți bine în propria piele și să ai încredere în aspectul tău. Din această cauză, oferim un tratament specializat pentru reducerea gușei, denumită bărbie dublă care poate afecta conturul facial și poate da o impresie de îmbătrânire sau de creștere în greutate.

Dacă te confrunți cu problema gușei, te invităm să ne contactezi pentru o evaluare. Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții și pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele estetice de frumusețe.

Procesul poate implica o combinație de tehnologii în funcție de gravitatea situației, cum ar fi radiofrecvența, terapia cu ultrasunete sau alte metode non-invazive, pentru a remodela și redefini conturul gâtului și al bărbiei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Durată tratament piele lasata

Durata tratamentului pentru pielea lasata la Soma Art poate varia în funcție de o serie de factori, care includ severitatea acesteia, dar și răspunsul individual la tratament plus numărul de ședințe.

De obicei, tratamentul pentru această problemă necesită între 4-8 ședințe, rezultatele sunt vizibile începând cu primele ședințe de tratament.

Pentru a obține rezultate optime, este recomandat să discuți cu terapeutul de la Soma Art și să stabiliți împreună un plan personalizat.

Pentru menținerea rezultatelor pe termen lung este necesară întreținerea. Terapeutul nostru îți va explica pe îndelete cum poți să menții rezultatele vizibile de-a lungul timpului.

„Redefinește frumusețea, tonifică-ți pielea!”

protection
Metoda non-invazivă și nedureroasă
rank
rezultate vizibile după prima ședinţă
case-study
testat și dovedit ștințific
 • tratament piele lasata Cluj
 • colagen pentru piele lasata
 • piele tonifiata
 • tratament gusa
 • piele lasata pe corp
 • Exilis elite
 • X-WAVE

Pret tratament piele lasata Cluj

1 ȘEDINȚĂ EXILIS ELITE
300 LEI
300 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 30 MIN.
1 ȘEDINȚĂ EXILIS ELITE
450 LEI
450 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 60 min.
6 ȘEDINȚE EXILIS ELITE
1440 LEI
1440 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 30 min. / 6 ședințe
6 ȘEDINȚE EXILIS ELITE
2160 LEI
2160 LEI
EXILIS ELITE PROTOCOL 60 min. / 6 ȘEDINȚE
1 ședință X-WAVE
160 LEI
160 LEI
X-WAVE PROTOCOL/ ZONĂ
6 ȘEDINȚE X-WAVE
860 LEI
860 LEI
X-WAVE PROTOCOL/ ZONĂ/ 6 ȘEDINȚE
1 ȘEDINȚĂ X-WAVE + EXILIS ELITE
390 LEI
390 LEI
X-WAVE PROTOCOL + EXILIS ELITE PROTOCOL/ ZONĂ

Întrebări frecvente

Când apare efectul de piele lasata?

Pielea lăsată, cunoscută și sub numele de piele flască, se referă la pielea care și-a pierdut fermitatea sau elasticitatea. Asta se întâmplă în momentul în care fibrele de colagen și elastină din piele, care sunt responsabile pentru menținerea structurii și fermității acesteia, încep să slăbească sau să se deterioreze.

Care sunt principalele cauze ale efectului pielii lasate?

Îmbătrânirea

Pe măsură ce îmbătrânești, corpul tău produce mai puțin colagen și elastină, care sunt proteinele esențiale pentru fermitatea și elasticitatea pielii. Asta face ca pielea să devină mai puțin fermă și să se lase.

Pierderea în Greutate

Dacă slăbești mult și repede, pielea poate să nu aibă timp să se strângă pe măsură ce pierzi grăsimea. Acest lucru este mai vizibil la persoanele care pierd multe kilograme.

Schimbări Hormonale

Hormonii, cum ar fi estrogenul, joacă un rol în menținerea elasticității pielii. Schimbările hormonale, cum ar fi cele din timpul menopauzei, pot duce la slăbirea pielii.

Expunerea la Soare

Expunerea prelungită la soare poate deteriora colagenul și elastina din piele, ceea ce duce la piele lăsată.

Fumatul

Fumatul reduce cantitatea de oxigen și nutrienți care ajung la piele, ceea ce poate accelera procesul de îmbătrânire a pielii.

Factorii Genetici

Uneori, tendința de a avea piele lăsată poate fi moștenită genetic.

Lipsa Exercițiilor Fizice

Exercițiile fizice pot ajuta la menținerea tonusului muscular, care la rândul său poate ajuta pielea să rămână mai fermă. Lipsa activității fizice poate contribui la aspectul de piele lăsată.

Pielea lasată netratată creează probleme?

Pielea lăsată poate afecta aspectul estetic al unei persoane și poate influența încrederea de sine. Mulți oameni pot fi nemulțumiți de cum arată pielea lor.

Disconfort Fizic

În unele cazuri, pielea lăsată poate cauza disconfort fizic. De exemplu, pielea lăsată sub brațe sau la nivelul coapselor poate provoca iritații sau poate fi inconfortabilă în timpul mișcării.

Limitarea Activităților Fizice

Uneori, pielea lăsată poate limita mobilitatea sau poate face dificilă efectuarea anumitor activități fizice.

Impact Emoțional

Pe lângă aspectul fizic, pielea lăsată poate avea un impact emoțional. Poate afecta stima de sine și poate duce la sentimente de jenă sau insatisfacție față de propriul corp.

ce rol are colagenul pentru piele?

Colagenul este o proteină importantă care se găsește în piele și care contribuie la fermitatea și elasticitatea acesteia. Este ca un fel de "schelet" pentru pielea ta.

Colagenul ajută la menținerea structurii și fermității pielii. Când corpul produce suficient colagen, pielea rămâne fermă și netedă.

Unii oameni aleg să administreze suplimente de colagen pentru a îmbunătăți aspectul pielii. Cu toate acestea, eficacitatea acestor suplimente nu este întotdeauna clară, și este bine să consulți un medic înainte de a începe orice tratament nou.

Ce metode de tratament există pentru pielea lasată?

Creme și Loțiuni

Există multe creme și loțiuni care conțin ingrediente precum retinol, vitamina C și acid hialuronic, care pot ajuta la îmbunătățirea fermității pielii. Nu aduc un impact major pentru piele în cazul în care aceasta si-a pierdut fermitatea deja.

Exerciții Fizice

Menținerea unui program regulat de exerciții fizice poate ajuta la tonifierea mușchilor, ceea ce poate reduce aspectul de piele lăsată.

Hidratarea

O hidratare adecvată este crucială pentru menținerea elasticității pielii. Consumul de apă suficient și utilizarea de loțiuni hidratante pot ajuta.

Alimentația

O dietă echilibrată, bogată în proteine, vitamine și minerale, poate susține sănătatea pielii.

Tratamentul cu X Wave

X Wave este o metodă care folosește unde acustice pentru a stimula circulația sângelui și producția de colagen. Acest lucru ajută la îmbunătățirea aspectului pielii lăsate.

Tratamentul cu Exilis Elite

Exilis Elite este un tratament care combină radiofrecvența și ultrasunetele pentru a încălzi țesuturile pielii și a stimula producția de colagen. Acestă metodă de tratament ajută la strângerea pielii și la reducerea aspectului lăsat.

Masajul

Masajul regulat al pielii poate îmbunătăți circulația sângelui și poate stimula regenerarea pielii.

Procedurile Chirurgicale

În cazuri severe, intervențiile chirurgicale pot fi luate în considerate pentru a îndepărta excesul de piele.

Consultarea unui specialist

Este important să consulți un dermatolog sau un specialist în estetică pentru a alege cel mai potrivit tratament pentru tine, deoarece fiecare persoană are nevoi diferite.

Ce măsuri de siguranță și igienă sunt luate la salonul Soma Art din Cluj?

Siguranța și igiena sunt priorități pentru noi. Folosim echipamente sterilizate, respectăm toate normele de siguranță și igienă recomandate de lesgislația în vigoare.

Tratamente corporale și faciale

La salonul de infrumusetare din Cluj Soma Art te bucuri de proceduri complete și moderne, realizate cu tehnologii de ultimă generație. Te îndrumăm să alegi cea mai buna procedură pentru pielea ta.

luchiana 1539464978
luchiana 1539458861
luchiana 1539688496
luchiana 1539808281
Book Appointment
You can contact with us for booking service.

  About our salon
  GRIJA NOASTRĂ
  FRUMUSEȚEA TA
  Suntem aici să te ajutăm să obții piele fină, fermă, fără celulită, cicatrici sau vergeturi. Fie că vrei epilare definitivă, drenaj limfatic, tratamente corporale sau faciale, împreună găsim soluția perfectă adaptată nevoilor tale.
  luchiana 1539464978
  luchiana 1539458861
  luchiana 1539688496
  luchiana 1539808281
  Book Appointment
  You can contact with us for booking service.

   About our salon
   Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcțiile de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. View more
   Cookies settings
   Acept
   Politica de confidențialitate și cookie-uri
   Privacy & Cookies policy
   Cookie name Active
   Politica de confidentialitate Data actualizarii  08-03-2024 Data intrarii in vigoare 08-03-2024 Aceasta Politica de confidentialitate descrie politica societatii SIMRAL SKIN S.R.L, Sediu Soc. Florești, str Stejarului, Nr 52, Sc.1, Ap. 3 Cluj, email: [email protected], telefon: 0749 493 052, cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea datelor personale, date colectate daca utilizati site-ul nostru (https://centrulsomaart.ro/), numit “Serviciul”. Prin accesarea si utilizarea Serviciului nostru, iti exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor si datelor personale puse la dispozitie in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Serviciul nostru. Putem  modifica  aceasta  Politica  de  confidentialitate  in  orice  moment,  fara  notificare prealabila, si vom posta varianta revizuita si data intrarii in vigoare. Politica revizuita va intra in vigoare in termen de 180 de zile de la data publicarii si pentru utilizatorii care au acceptat vechea Politica. Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia dupa acest termen implica acceptarea automata la Politicii revizuite. In consecinta, recomandam consultarea periodica a paginii de Politica de confidentialitate. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM Colectam si procesam urmatoarele informatii puse la dispozitile de care utilizator in legatura cu accesarea si utilizarea Serviciului: Nume, Adresa email, Telefon, Profil social media, Data nasterii, Adresa CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII Colectam / Procesam informatile in situatiile urmatoare: (1) La deschiderea unui cont nou pe site: Nu; (2) Atunci cand interactionezi cu site-ul: Cookie-uri cum ar fi Google Analytics, Facebook Pixel, Altele, alte cookie-uri in conformitate cu Politica Cookie, etc.; (3) Pe baza de consimtamant (ex: abonare la Newsletter): Da; (4) Cand ne contactezi direct sau prin formularele de contact; (5) Cand efectuezi o plata: Nu. Nu stocam datele cardurilor pe serverul nostru, plata se face securizat prin intermediul unui procesator pe plati (ex: paypal, stripe, mobilpay, payu, etc); CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri: Marketing, Publicitate personalizata, Consimtamant Termeni & Conditii Daca vom intentiona sa folosim informatiile colectate pentru oricare alt scop, iti vom cere inainte de utilizare consimtamantul, si numai dupa primirea consimtamantului, si numai pentru scopurile pentru care a fost cerut, vor fi folosite in consecinta. Exceptia poate fi numai in legatura cu cerinte sau obligatii impuse de lege. CU CINE PARTAJAM INFORMATIILE: Nu vom partaja informatiile personale colectate catre terte parti, fara consimtamantul tau, cu exceptia unor situatii limitate, cum ar fi cele de mai jos. Reclama & Ad service (ex: Adwords), Companii servicii (ex: Paza, CCTV), Analytics (ex: Google analytics), Colectare date & Analiza date Conditionam transferul catre aceste terte parti de utilizarea informatiilor numai in scopul pentru care au fost colectate si transferate, si ne-stocarea acestora mai mult decat termenul agreat la colectare pentru indeplinirea scopului. Este posibil sa partajam informatiile colectate pentru urmatoarele: (1) pentru respectarea unor obligatii legale, sau aplicarea unor decizii judecatoresti; (2) sa demonstram colectarea acordului pentru aceasta Politica de confidentialitate; (3) sa raspundem unor reclamatii in legatura cu incalcarea unor drepturi ale unor terte parti, de catre Serviciul nostru.In situatia in care Serviciul nostru sau compania, fuzioneaza sau este achizitionata de catre o alta companie, informatiile colectate vor reprezenta active transferate catre noul proprietar. STOCAREA INFORMATIILOR COLECTATE Vom pastra informatiile colectate pentru Pana la stergerea contului sau atat timp cat este necsar sa fie indeplinit scopul pentru care au fost colectate, asa cum a fost detaliat in prezenta Politica de confidentialitate. Vom fi obligati sa pastram anumite informatii pe termen mai lung, cum ar fi inregistrarile contabile impuse de legislatia in vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor. Datele anonime si informatiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat. DREPTURILE TALE In functie de legislatia aplicabila, ai dreptul de acces si rectificare sau stergere a datelor tale personale colectate de catre noi, ai dreptul sa primesti o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restictiona procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autoritatii competente cu petitii sau reclamatii cu privire la drepturile tale. Pentru a-ti exercita aceste drepturi, ne poti contacta astfel: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, [email protected]. Iti vom raspunde la cerere in conformitate cu legislatia aplicabila, in termen de 30 zile. Ai posibilitatea sa te opui prelucrarii pentru comunicari de marketing sau analizei pentru publicitate personalizata, prin modificarea setarilor sau direct prin email la adresa [email protected]. Te rugam sa iei in considerare ca anumite informatii colectate sunt necesare pentru functionarea Serviciului, iar retragerea consimtamantului poate face ca acesta sa devina indisponibil pentru utilizare. COOKIE-URI, URMARIRE Pentru mai multe detalii cu privire la cookie-urile si tehnologiile utilizate, te rugam sa consulti Politica Cookie. SECURITATE Securitatea datelor si informatiilor colectate este importanta pentru noi, si vom implementa masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea si accesul neautorizat la datele colectate. Totusi, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absoluta si in consecinta nu putem garanta securitatea informatiilor colectate. LINK-URI EXTERNE Serviciul nostru poate afisa link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceasta Politica de confidentialitate nu are legatura cu politicile si practicile altor site-uri, inclusiv dar fara a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate de acest Serviciu. Iti recomandam sa consulti Politicile de confidentialitate ale oricaror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest Serviciu. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate si practicile altor site-uri. CONTACT / DPO Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesarea informatiilor / datelor personale colectate de catre noi, te rugam sa ne contactezi, „In atentia Responsabilului cu datele personale”, la adresa: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, email: [email protected]. Vom raspunde solicitarii in concordanta cu prevederile legale aplicabile in vigoare. Politica de confidentialitate a fost generate de hackeradvisor.com, © copyright si drepturi de proprietate intelectuala.
   Save settings
   Cookies settings