DRENAJ LIMFATIC CLUJ

"Spune Adio Toxinelor și Celulitei: Descoperă Puterea Drenajului Limfatic pentru un Corp Purificat și Tonifiat!"

La Salonul Soma Art, te așteptăm să beneficiezi de o experiență unică de drenaj limfatic in Cluj, adaptată special pentru nevoile tale. Ești pregătită să te simți revigorată și să redescoperi frumusețea naturală? Noi te vom ghida prin întreg procesul.

Vei beneficia de relaxare și detoxifiere care îți vor reda energia și strălucirea. Contactează-ne și hai să pregătim împreuna un plan în funcție de ceea ce îți dorești să obții în urma unui drenaj limfatic.

De ce sa alegem un drenaj limfatic?

Drenajul limfatic reprezintă o tehnică terapeutică care este special utilizată pentru a stimula fluxul limfatic și circulația sanguină. Alegerea drenajului limfatic are mai multe beneficii, printre care:

- Reduce edemul: Drenajul limfatic este util în reducerea umflăturilor sau edemelor care sunt cauzate de retenția de lichide în țesuturi.

- Elimină toxinele: Prin drenaj limfatic, se facilitează eliminarea toxinelor și deșeurilor din țesuturi. Ajută la detoxifierea organismului.

- Relaxează și reduce stresul: Tehnicile de drenaj limfatic sunt blânde și relaxante, contribuie la reducerea stresului și a tensiunii musculare.

- Aspectul pielii: Procedura îmbunățătește aspectului celulitei prin reducerea țesutului, a roșeții și a altor probleme cauzate de stagnarea limfei în țesuturi.

- Întărește sistemul imunitar: Limfa transportă celulele albe sanguine cu rol in imunitate, dar și alte componente care susțin sistemul imunitar. Prin stimularea circulației limfatice, drenajul limfatic contribuie la întărirea sistemului imunitar.

-Ameliorarea simptomelor de limfedem: Limfedemul este o acumulare cronică de lichid limfatic în țesuturi, care poate fi o complicație a tratamentului pentru cancer, în special in cazul cancerului de sân. Drenajul limfatic reduce severitatea limfedemului.

- Reduce celulita: poate fi un ajutor valoros în reducerea aspectului de celulită

De ce să alegi Soma Art pentru drenaj limfatic?

La Soma Art, drenajul limfatic este o experiență personalizată și relaxantă, special concepută pentru a îmbunătăți starea ta de bine.

Dedicat persoanelor care doresc să-și îmbunătățească aspectul estetic, dar și să promoveze o sănătate profundă a organismului. Tehnologia modernă BTL este cheia către echilibrul perfect între frumusețe, sănătate și bunăstare.

Folosim BTL Lymphastim, un dispozitiv inovator utilizat în terapia de drenaj limfatic, având ca scop îmbunătățirea circulației limfatice și reducerea edemelor, cu beneficii reale pentru organism. Aparatul dispune de programe presetate sau personalizate care pot fi adaptate în funcție de nevoile specifice ale fiecarui pacient, asigurând un tratament optim.

Lymphastim BTL poate trata celulita, lipoedemul, sindromul picioarelor grele, regenerare si multe alte patologii medicale. Îl putem integra eficient cu alte terapii complementare, cum ar fi remodelarea corporala pentru a maximiza beneficiile tratamentului.

La Soma Art, ești întâmpinat de terapeutul nostru pasionat și dedicat, gata să îți ofere o experiență relaxantă, catalogată drept răsfăț.
Iulia Erejdi
Iulia Erejdi
Salonul Soma Art este o revelație pentru mine. Este foarte plăcut ca atmosfera, cât și la nivel profesional. Alexandra este o profesionistă, are multe cunoștințe ceea ce oferă încredere clienților în privința procedurii și a consecințelor sănătoase asupra organismului, plus că deține o aparatură performantă, ceea ce mă face să revin. Recomandat cu multa încredere acest salon și îi urez mult succes Alexandrei, cred că o să aibă un viitor luminos pentru că este pasionata și interesata de ceea ce face și ceea ce oferă clienților.
Catalin Vadan
Catalin Vadan
Servicii de calitate superioară, curățenie si personal extrem de amabil!
Isabella szabo
Isabella szabo
Este mai mult decât un salon. Este locul unde mă duc să mă relaxez, să uit de probleme, ori să mă simt specială! Fac drenaj limfatic anticelulitic din decembrie iar rezultatele nu au intarziat sa vina. Initial am inceput cu drenaj limfatic de detox. Dupa sedinta m-am dus la baie in continuu. Efectiv nu mi-a venit sa cred.... nu mai spus de senzatia de picioare usoare. INCREDIBIL! Iar ce apreciez cel mai mult este faptul ca mereu sunt asteptata cu cafea si mi se acorda atentia de care am nevoie in functie de starea mea psihica din ziua respectiva.
Bianca Raluca Sipos
Bianca Raluca Sipos
Recomand!!! Preturi accesibile si atmosfera foarte placuta. ❤️
Elena Corseu
Elena Corseu
Am apelat la Alexandra pentru epilare definitiva si inca de la prima sedinta am simtit ca sunt pe maini bune! Alexandra a inteles perfect nevoile, temerile si asteptarile mele de la aceasta procedura ! Recoamnd cu drag!
Andrei-Stefan Boitan
Andrei-Stefan Boitan
Personal prietenos orientat către rezultatele și obiectivele clienților, nu am simțit presiunea de a oferi serviciile sau graba în execuția acestuia, ci mai degrabă dorința de face clientul conștient de faptul ca serviciul ales nu are rezultate doar datorita serviciului achizitionat(desi rezultatele s-au observat rapid), ci și datorita mie, adoptând un stil de viață mai sănătos. Sigur voi reveni!
Anca Pintilie
Anca Pintilie
Cele mai bune condiții și cele mai bune rezultate!!
Frumusețea ta este
grija noastră
Programează-ți acum o ședință de
Drenaj Limfatic

beneficii drenaj limfatic cu BTL Lymphastim

Tehnologia BTL reprezintă o gamă de soluții și echipamente moderne utilizate în domeniul esteticii medicale

Drenajul limfatic cu BTL LYMPHASTIM  este o metodă blândă, dar eficientă care prezintă o serie de aplicații în domeniul tratamentelor de înfrumusețare și wellness, furnizând multiple beneficii atât pentru sănătate cât și pentru aspectul pielii. 

Tratament picioare umflate in Cluj

Drenaj limfatic cu BTL LYMPHASTIM

Drenarea limfatica cu BTL Lymphastim este o procedură modernă și eficientă care funcționează pe baza compresiei pneumatice pentru a stimula sistemul limfatic. Acest tratament este proiectat pentru a oferi beneficii multiple, printre care putem enumera reducerea retenției de apă, diminuarea țesutului adipos și accelerarea procesului de recuperare după diverse proceduri estetice sau chirurgicale.

Este o metodă non-chirurgicală și non-invazivă de tratament care nu are nevoie de recuperare. Poate fi folosit pe diferite zone ale corpului care necesită tratament. Este confortabil, relaxant, fiind considerat sigur, fără efecte secundare.

Cu ce tratamente se asociază drenajul limfatic la Soma Art?

Drenajul limfatic este considerat un tratament de sine stătător pentru detoxifiere sau pentru facilitarea eliminării apei din corp. Totuși joacă un rol crucial în optimizarea rezultatelor tratamentelor corporale și faciale oferite de Soma Art. 

Drenarea limfatică sporește efectele procedurilor de remodelare corporală prin facilitarea eliminării toxinelor și a excesului de lichide din organism. Eliminarea lor ajută la reducerea inflamației și accelerează procesul de recuperare post-tratament.

Este un tratament de sine stătător a picioarelor umflate pentru că stimulează vasele limfatice, îmbunătățind astfel circulația și ajutând la reducerea inflamației și a senzației de picioare grele.

Masajul limfatic cu BTL Lymphastim favorizează eliminarea toxinelor sau retenția de lichide din corp. Acestea au un efecti negativ pentru sănătatea pielii. Prin eliminarea lor, tratamentele corporale și faciale vor avea un efect mai evident.

Prin urmare, drenajul limfatic reprezintă o componentă valoroasă în portofoliul de tratamente oferite de Soma Art, având capacitatea de a amplifica rezultatele și de a îmbunătăți experiența pacientului în cadrul unui spectru larg de proceduri estetice.

Durată tratament drenaj limfatic

Durata tratamentului de drenaj limfatic poate varia în funcție de mai mulți factori, contribuie inclusiv nevoile individuale ale persoanei și scopurile specifice ale tratamentului. În general, ședințele de drenaj durează 60 de minute.

Anumite persoane pot avea nevoie de mai multe ședințe pe o perioadă mai lungă pentru a obține beneficii semnificative, în timp ce altele pot beneficia de rezultatele dorite într-un interval de timp mai scurt.

Pentru a obține rezultate optime, este recomandat să discuți cu terapeutul de la Soma Art și să stabiliți împreună un plan personalizat de tratament.

„Curăță, Detoxifiază, Revigorează

protection
Metoda non-invazivă și nedureroasă
rank
rezultate vizibile după prima ședinţă
case-study
testat și dovedit ștințific
 • DRENAJ LIMFATIC CLUJ
 • Masaj limfatic CLUJ
 • drenaj limfatic cluj
 • sistemul limfatic
 • masaj limfatic cluj
 • drenaj limfatic benefici
 • BTL Lymphastim
 • pret drenaj limfatic cluj
 • drenare limfatică
 • curatarea limfei
Form bearing fruitful subdue there shall. Days yielding that living our can't you'll isn't multiply she'd. Isn't set void two. He man above seas fly land seed whales you you're every unto, likeness, won't land that.
Above fly signs had kind. Seasons you're that saw, kind night life. Evening you're is meat spirit herb lights fowl doesn't fly light. Saying female fruitful over fruit Seas forth lesser darkness likeness image female moving.

preț Drenaj Limfatic Cluj

1 Ședință
100 LEI
100 LEI
BTL LYMPHASYM Protocol 1H/ 1 Ședință
Pachet 6 ședințe
510 LEI
510 LEI
BTL LYMPHASYM Protocol 1H/ 6 Ședințe
Pachet 8 ședințe
600 LEI
600 LEI
BTL LYMPHASYM Protocol 1H/ 8 Ședințe
Pachet protocol
450 LEI
450 LEI
X-WAVE Protocol + EXILIS ELITE Protocol + LYMPHASTIM /Zonă / 1 Ședință
Solicită
o programare
Frumusețea ta este grija noastră
Scrie-ne aici și mai departe ne ocupăm noi!

  Întrebări frecvente

  Ce este sistemul limfatic?

  Sistemul limfatic este o rețea complexă formată din vase, și organe care îndeplinesc o serie de funcții esențiale într-un organism. Sistemul limfatic are multe roluri, contribuie la menținerea echilibrului intern și la protejarea împotriva infecțiilor.

  Probabil cel mai important rol al sistemului limfatic este acela de a transporta atât nutrienții, cât și oxigenul câtre celulele corpului și totodată elimină și deșeurile din organism. Sistemul limfatic joacă un rol crucial în sănătatea organismului și în funcționaea sistemului imunitar, prin combaterea bolilor, respectiv infecților.

  Care este legătura dintre sistemul limfatic și țesutul adipos?

  O funcționare deficitară a sistemului limfatic poate influența modul în care grăsimea este depozitată și distribuită în corp. Aceasta poate duce la modificări ale țesutului adipos subcutanat care se manifestă prin celulită.Iată câteva moduri prin care sistemul limfatic influențează țesutul adipos:

  Transportul Acizilor Grași

  După digestia și absorbția grăsimilor din intestin, acizii grași cu lanț lung sunt transportați prin sistemul limfatic în sistemul circulator sanguin. Acest mecanism asigură că țesutul adipos beneficiază de acizii grași necesari pentru stocarea energiei și alte funcții metabolice.

  Reglarea Metabolismului

  Cercetările sugerează că sistemul limfatic poate avea un rol în reglarea metabolismului țesutului adipos, influențând astfel managementul greutății și distribuția grăsimii în corp. De exemplu, o funcție limfatică deficitară poate afecta capacitatea organismului de a metaboliza și a elimina grăsimile, contribuind la acumularea de țesut adipos și la dezvoltarea unor condiții precum obezitatea.

  Influențarea Țesutul Adipos Brun

  Țesutul adipos brun sau maro este implicat în termogeneză și în arderea caloriilor. Deși relația exactă dintre sistemul limfatic și țesutul adipos brun se află în stadiul de cercetare, totuși se crede că acestea sunt puternic corelate.

  În concluzie, sistemul limfatic joacă un rol crucial în menținerea sănătății, fiind strâns legat cu metabolismul, imunitatea și echilibrul fluidelor din organism.

  Drenajul limfatic elimină toxinele și deșeurile din organism?

  Da, pentru că sistemul limfatic contribuie la eliminarea deșeurilor, toxinelor și altor lucruri nedorite din corp. Limfa transportă aceste substanțe dăunătoare de la țesuturi spre sistemul circulator, care pot fi filtrate și eliminate.

  Drenajul limfatic aduce beneficii pentru imunitate?

  Da, pentru că în sistemul limfatic se gasesc ganglioni limfatici, noduri limfatice și alte țesuturi precum splina și amigdalele. Acestea produc și găzduiesc celule cu rol autoimun care luptă împotriva infecțiilor și bolilor.

  Sistemul limfatic este responsabil pentru producția și distribuția unor tipuri importante de celule cu rol în imunitate, inclusiv limfocitele T și B. Acestea joacă un rol important în răspunsul imun al organismului, identificând și distrugând agenții patogeni.

  Organele limfatice primare, precum timusul și măduva osoasă, sunt locurile unde limfocitele T și B ajung la maturitate. Organele limfatice secundare, precum nodurile limfatice, splina și amigdalele, oferă un mediu proprice pentru interacțiunea dintre celulele cu rol imunitar și antigen, facilitând răspunsul imun al corupului.

  Sistemul limfatic diseminează celulele cu rol imunitar în tot corpul, permițând monitorizarea continuă a potențialilor agenți invadatori, răspunzând rapid la infecție.

  Drenajul limfatic stimulează transporul nutrienților?

  Da, pentru că limfa transportă nutrienți importanți, cum ar fi acizii grași și vitaminele liposolubile, de la sistemul digestiv către restul corpului.

  Sistemul limfatic este implicat în transportul nutrienților esențiali către celule, inclusiv acizi grași și vitaminele liposolubile. Acest aport nutritiv este vital pentru celule în procesul de reparare și regenerare.

  Drenajul cu BTL Lymphastim reglează echilibrul fluidelor în corp?

  Ajută la menținerea echilibrului fluidelor în corp. Absorbe excesul de lichid din țesuturi și îl returnează în sânge, prevenind astfel edemele.

  Prin menținerea echilibrului fluidelor în țesuturi, sistemul limfatic previne edemul, care poate încetini procesul de vindecare a corpului. Un drenaj limfatic adecvat asigură că țesuturile sunt hidratate corespunzător și că presiunea tisulară este optimă pentru vindecare.

  Tratamente corporale și faciale

  La salonul de infrumusetare din Cluj Soma Art te bucuri de proceduri complete și moderne, realizate cu tehnologii de ultimă generație.

  Te îndrumăm să alegi cea mai buna procedură pentru pielea ta.

  Grija noastră?
  Frumusețea ta
  Suntem aici să te ajutăm să obții piele fină, fermă, fără celulită, cicatrici sau vergeturi. Fie că vrei epilare definitivă, drenaj limfatic, tratamente corporale sau faciale, împreună găsim soluția perfectă adaptată nevoilor tale.
  Utilizăm module cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcțiile de social media și pentru a ne analiza traficul. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de social media, publicitate și analiză. View more
  Cookies settings
  Acept
  Politica de confidențialitate și cookie-uri
  Privacy & Cookies policy
  Cookie name Active
  Politica de confidentialitate Data actualizarii  08-03-2024 Data intrarii in vigoare 08-03-2024 Aceasta Politica de confidentialitate descrie politica societatii SIMRAL SKIN S.R.L, Sediu Soc. Florești, str Stejarului, Nr 52, Sc.1, Ap. 3 Cluj, email: [email protected], telefon: 0749 493 052, cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea datelor personale, date colectate daca utilizati site-ul nostru (https://centrulsomaart.ro/), numit “Serviciul”. Prin accesarea si utilizarea Serviciului nostru, iti exprimi acordul cu privire la colectarea, utilizarea si partajarea informatiilor si datelor personale puse la dispozitie in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati Serviciul nostru. Putem  modifica  aceasta  Politica  de  confidentialitate  in  orice  moment,  fara  notificare prealabila, si vom posta varianta revizuita si data intrarii in vigoare. Politica revizuita va intra in vigoare in termen de 180 de zile de la data publicarii si pentru utilizatorii care au acceptat vechea Politica. Accesul la Serviciu si utilizarea acestuia dupa acest termen implica acceptarea automata la Politicii revizuite. In consecinta, recomandam consultarea periodica a paginii de Politica de confidentialitate. INFORMATIILE PE CARE LE COLECTAM Colectam si procesam urmatoarele informatii puse la dispozitile de care utilizator in legatura cu accesarea si utilizarea Serviciului: Nume, Adresa email, Telefon, Profil social media, Data nasterii, Adresa CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII Colectam / Procesam informatile in situatiile urmatoare: (1) La deschiderea unui cont nou pe site: Nu; (2) Atunci cand interactionezi cu site-ul: Cookie-uri cum ar fi Google Analytics, Facebook Pixel, Altele, alte cookie-uri in conformitate cu Politica Cookie, etc.; (3) Pe baza de consimtamant (ex: abonare la Newsletter): Da; (4) Cand ne contactezi direct sau prin formularele de contact; (5) Cand efectuezi o plata: Nu. Nu stocam datele cardurilor pe serverul nostru, plata se face securizat prin intermediul unui procesator pe plati (ex: paypal, stripe, mobilpay, payu, etc); CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE Folosim informatiile colectate in urmatoarele scopuri: Marketing, Publicitate personalizata, Consimtamant Termeni & Conditii Daca vom intentiona sa folosim informatiile colectate pentru oricare alt scop, iti vom cere inainte de utilizare consimtamantul, si numai dupa primirea consimtamantului, si numai pentru scopurile pentru care a fost cerut, vor fi folosite in consecinta. Exceptia poate fi numai in legatura cu cerinte sau obligatii impuse de lege. CU CINE PARTAJAM INFORMATIILE: Nu vom partaja informatiile personale colectate catre terte parti, fara consimtamantul tau, cu exceptia unor situatii limitate, cum ar fi cele de mai jos. Reclama & Ad service (ex: Adwords), Companii servicii (ex: Paza, CCTV), Analytics (ex: Google analytics), Colectare date & Analiza date Conditionam transferul catre aceste terte parti de utilizarea informatiilor numai in scopul pentru care au fost colectate si transferate, si ne-stocarea acestora mai mult decat termenul agreat la colectare pentru indeplinirea scopului. Este posibil sa partajam informatiile colectate pentru urmatoarele: (1) pentru respectarea unor obligatii legale, sau aplicarea unor decizii judecatoresti; (2) sa demonstram colectarea acordului pentru aceasta Politica de confidentialitate; (3) sa raspundem unor reclamatii in legatura cu incalcarea unor drepturi ale unor terte parti, de catre Serviciul nostru.In situatia in care Serviciul nostru sau compania, fuzioneaza sau este achizitionata de catre o alta companie, informatiile colectate vor reprezenta active transferate catre noul proprietar. STOCAREA INFORMATIILOR COLECTATE Vom pastra informatiile colectate pentru Pana la stergerea contului sau atat timp cat este necsar sa fie indeplinit scopul pentru care au fost colectate, asa cum a fost detaliat in prezenta Politica de confidentialitate. Vom fi obligati sa pastram anumite informatii pe termen mai lung, cum ar fi inregistrarile contabile impuse de legislatia in vigoare, sau pentru alte scopuri legitime, cum ar fi: aplicarea legii, prevenirea fraudelor. Datele anonime si informatiile agregate, care nu te pot identifica (direct sau indirect), ar putea fi stocate pe termen nedeterminat. DREPTURILE TALE In functie de legislatia aplicabila, ai dreptul de acces si rectificare sau stergere a datelor tale personale colectate de catre noi, ai dreptul sa primesti o copie a datelor colectate, ai dreptul de a te opune sau restictiona procesarea anumitor date personale, ai dreptul de a te adresa autoritatii competente cu petitii sau reclamatii cu privire la drepturile tale. Pentru a-ti exercita aceste drepturi, ne poti contacta astfel: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, [email protected]. Iti vom raspunde la cerere in conformitate cu legislatia aplicabila, in termen de 30 zile. Ai posibilitatea sa te opui prelucrarii pentru comunicari de marketing sau analizei pentru publicitate personalizata, prin modificarea setarilor sau direct prin email la adresa [email protected]. Te rugam sa iei in considerare ca anumite informatii colectate sunt necesare pentru functionarea Serviciului, iar retragerea consimtamantului poate face ca acesta sa devina indisponibil pentru utilizare. COOKIE-URI, URMARIRE Pentru mai multe detalii cu privire la cookie-urile si tehnologiile utilizate, te rugam sa consulti Politica Cookie. SECURITATE Securitatea datelor si informatiilor colectate este importanta pentru noi, si vom implementa masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, alterarea si accesul neautorizat la datele colectate. Totusi, date fiind riscurile inerente, nu putem garanta securitate absoluta si in consecinta nu putem garanta securitatea informatiilor colectate. LINK-URI EXTERNE Serviciul nostru poate afisa link-uri catre alte site-uri care nu sunt operate de noi. Aceasta Politica de confidentialitate nu are legatura cu politicile si practicile altor site-uri, inclusiv dar fara a se limita la site-uri accesate prin intermediul unor link-uri publicate de acest Serviciu. Iti recomandam sa consulti Politicile de confidentialitate ale oricaror alte site-uri pe care le vizitezi, pornind de la acest Serviciu. Nu avem control si nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate si practicile altor site-uri. CONTACT / DPO Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la procesarea informatiilor / datelor personale colectate de catre noi, te rugam sa ne contactezi, „In atentia Responsabilului cu datele personale”, la adresa: Apetrachioaei Raluca Alexandra, Florești, str Stejarului, Nr 52, email: [email protected]. Vom raspunde solicitarii in concordanta cu prevederile legale aplicabile in vigoare. Politica de confidentialitate a fost generate de hackeradvisor.com, © copyright si drepturi de proprietate intelectuala.
  Save settings
  Cookies settings